Boya göre Motor seçimi..

valla benim boyumda 1,85 motorumda honda shadow 600 hiçte rahatsız etmiyor gayet rahat kullanım sağlıyor ayrıca motoru satın aldığım arkadaşta 1,94 boyundaydı ondada hiç sorun olmamış eğer benimki gibi bir motora bineceksen shadow 600 gayet ideal bir motor hiç pişman olmazsın ayrıca elindeki parayla çokta güzel bir shadow alabilirsin.
ama arkadaşlarında dediği gibi eğer keyif alıyorsan motorun ne tarzı önemlidir nede büyüklüğü hadi kal sağlıcakla hayırlı bi tercih yaparsın umarım..

Sanırım Honda shadowlar en mantıklısı , eğer param yetmezsede st 250 gv ile başlamak gerekecek...tüm görüş bildiren ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim..

eğer bahsettiğin para elinde varsa bence shadow düşün hiç girme 250 gv'ye kötü motor demiyorum yanlış anlama ama tercihini shadow dan yana kullan derim eğer istanbuldaysan sana yardımcı olabilirim sakın yanlış anlama bi çıkar peşinde değilim..

Hocam ben ankaradayım..hiç de yanlış anlamadım..hatta çok makbule geçer Shadow kullanan birinin yardımı...ama netten verilen ilanlara baktığımda daha 10 000 tl altında 2000 üstü shadow görmedim..arabadan anladığım kadar anlasam sorunda değil alırım takımları girişirim bir şekilde ama motorsiklet hakkında bilgim yok o yüzden 2000 üzerine yöneldim..neyse lafı uzatmıyayım nette pahalıdır belki diye satan bir kaç kişiye kendim sordum ama istenen fiyatlar ulaşılabilecek gibi değil...bende kaldım işte iki arada bir derede:salut:

Hocam ben ankaradayım..hiç de yanlış anlamadım..hatta çok makbule geçer Shadow kullanan birinin yardımı...ama netten verilen ilanlara baktığımda daha 10 000 tl altında 2000 üstü shadow görmedim..arabadan anladığım kadar anlasam sorunda değil alırım takımları girişirim bir şekilde ama motorsiklet hakkında bilgim yok o yüzden 2000 üzerine yöneldim..neyse lafı uzatmıyayım nette pahalıdır belki diye satan bir kaç kişiye kendim sordum ama istenen fiyatlar ulaşılabilecek gibi değil...bende kaldım işte iki arada bir derede:salut:

Şimdi güzel kardeşim sen netteki ilanlara bak beğendiğin hoşuna giden motor varsa ara sor neticede motorunu ucuza satmak istemez kimse her ne kadar sakın pazarlık için aramayın meajlarıda olsa sen ara şansını dene adam yazmıştır ama pişman olmuştur aman pazarlık için aramyın falan :D
2000 üstü tercihine gelince mantıklı bence ama 98- 99 modellerede bakabilirsin temiz olduktan sonra önemli değil kanımca ayrıca amerikan versiyon ( 4 vites ) ve japon versiyon ( 5 vites ) diye ikiye ayrılır shadowlar.. ben ilk aldığımda hemen honda servise gittim ustanın dediği ilk cümle '' abi çok iyi bir tercih bu motora bak evladına bırakırsın hatta oda kendi evladına bırakır'' dediğim gibi temizini bulursan model yılı önemli değil bence..

:)tamamdır..bulana kadar arayacağım:)işallah biri olurda bende oda huzurlu bir alışveriş yaparız...

Motosikleti
BMW 1250 GS TROPHY
Merhaba arkadaşlar, konuyu hortlatayım. siteye bugün üye oldum boyum1.70 kilo kilo 85 . Bu seviyede bana uygun bir motor tavsiye edebilecek tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Marka model ve ucuz pahalı önemli değil. afrika twin. bmw gs veya trumph 1200 düşünüyorum. bu motorlarda boy çok sıkıntımı . ilk motorum olacak.

veya boy a oranlı motor öneren siteler var mı bilginiz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Merhaba arkadaşlar, konuyu hortlatayım. siteye bugün üye oldum boyum1.70 kilo kilo 85 . Bu seviyede bana uygun bir motor tavsiye edebilecek tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Marka model ve ucuz pahalı önemli değil. afrika twin. bmw gs veya trumph 1200 düşünüyorum. bu motorlarda boy çok sıkıntımı . ilk motorum olacak.

Bahsettiğin motorlar öyle hafife alınacak motorlar değil. Sen de böyle kelek bir soru sorduğuna göre önce eğitim almanı ve ardından daha basit ve kuvvetsiz motorlarla bu işe girişmeni öneririm. Bahsettiğin 3 motor da en sakin modda bile senlik durmuyor.

Motosikleti
BMW 1250 GS TROPHY
Sevgili tommygun, verdiğin cevap çok güzel teşekkür ederim. Konu hakkında çok tecrübeli olduğunu kelek soruya cevabından anladım. Tavsiyelerine uyacagım . 🤣 sağolasın

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150

İlk motor için Ducati öneririm. Korlas'a gidip en pahalısını istiyorum dersiniz.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Bahsettiğiniz motorlar yeni başlayacak biri için uygun değil, boynuz yetse bile zorlar. ilk başlarda fazla yüksek olmayan, oturunca iki ayağın dayere rahat basabileceği bir motor öneririz. Yaşınız 30'dan büyükse 250cc naked tarzı alçak bir motorla başlayabilirsiniz, honda cb250r güzel başlangıç motoru olur, yaşınız daha da küçükse 250cc önermem, 125cc ucuz bir motorla başlayın hele bi 2-3 yıl bol bol gezip tecrübe kazanın derim.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Başlangıç için çok mantıklı motorlar değiller. Kamyoncu bey hayabusa önerirdi kesin başlangıç için.

bu tür ciddiyetsiz sorulara gereğinden fazla cevap verilmese konular daha temiz kalacak.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Arkadaş zaten kamyoncu beyle arkadaş gibi duruyor.

1.70 boy ile en rahat cruiser sürülür, ilk motor olacağı için milyon liralık motor almak hiç mantıklı değil. Size bu aklı kim verdiyse uzaklaşın

Motosikleti
BMW 1250 GS TROPHY
Sitede cok bos insan olduğunu fark ettim. Adam gibi cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ya sizin dediğiniz gibi bi gün yolda cesedimi görürsünüz dediydim dersiniz yada helal olsun dediğini yapmış dersiniz hepinizin yolu açık olsun bugün bu site bende bitmiştir..

Sitede cok bos insan olduğunu fark ettim. Adam gibi cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ya sizin dediğiniz gibi bi gün yolda cesedimi görürsünüz dediydim dersiniz yada helal olsun dediğini yapmış dersiniz hepinizin yolu açık olsun bugün bu site bende bitmiştir..
Alınacak bir şey yok.
;)
İlk motorun böyle olması mantıklı değil.
Eğitim almadan hiç uygun değil.
Pilot adayına al f16 kullan demez kimse.
saçmalama der arkadaşlarda mantıklı olanı söylemiş.
Cesedini görmek isteseler böyle alınacağın yorum yapmazlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar