boy uzun arkadaş napalım

öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum. size bi konuda danışmak istedim. benim boy 1.91 kilo 72. bacak boyum ve kollarımda gövdeme göre uzundur. gelelim konuya. ben motor almayı planlıyorum ama kendime göre motor bulamıyorum. arkadaşımda honda cg var fakat kullanırken gidon dizlerime çarpıyor. depo kaval kemiklerimde kalıyor tutamıyorum. ilk motorum olucak. acaba bu boylarda birinin başlarken alması için hangi motoru almasını önerirsiniz? düşük cc li boyutları büyük bi motor arıyorum. aklınıza gelen bi marka bi model olursa cevabınızı bekliyorum teşekkür ederim

Benim de boyum 1,87 ve bende ilk olarak CBR250 ile basladım. Belki düşünebilirsiniz fakat yine ufak kalacak altınızda artık ama en azından motor biraz kaslı az da olsa kurtarıyor.

boyum 1.94 kilom 86 yamaha ybr 125 ile başladım. herhangi bir problem yaşamadım.
saygılar:cat:

ybr, cbr 250 den daha mantıklı gibi. malum öğrenciyiz bütçe biraz kısıtlı :)

Hyosung gt250 naked düşük cc'de bulabileceğin en büyük motor, tavsiye de ederim, rahattır ve sağlamdır. Supermoto cross vs de bakabilirsin onlar da uzun boylular için fena değiller

Yamaha yzf R125 sele çok yüksek,incelemeni tavsiye ederim. Cbr lara yönelme bence sele ve oturuş kötü gösterir

alışık olman gerek böyle şeylere. ayakkabı olmaz pantolon olmaz. tsort olmaz. hiçbirşey olmaz. mağazada sana göre ne varsa hemen alırsın :)

aynı şekilde motor da öyle

benim boy 1,96 m
105 kg

CBF150 ile başladım. çok da rahattım. arka çanta şart ama yoksa komik görünüyor :)

Uygun fiyatta mondial xtreme max .
Para möhüm deel dersen , wr 125 yamaha yada derbi terra 125
Favorim terra .

önerileriniz için teşekkür ederim. mondial xtreme olarak sadece 150 gözüküyo sitesinde 250 likleri artık üretmiyo sanırım. gt 250 naked bütçemi zorlıycak gibi ama güzel motor araştırmaya devam edicem. tekrar teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar