Boy problemi

Selamın aleyküm iyi bayramlar kardeşlerim abilerim amcalarım
Başlıktada belirtildiği gibi 2 motorsikletime karar verdim bajaj pulsar 150 as endurolara merakım olduğu için bunu tercih ettim ondan önce şuandada kullanmakta olduğum 125 cc taiwan malı motorum var 8 bin km tecrübem var yeterli düşünüyorum başlangıç için asıl konu abilerim boyum 1.66 1.67 ayakabı ile 1.69 1.70 kilom 73 bajaj pulsar 150 as olurmu bana ? Boy sıkıntısı yaşarmıyım ? Motor sahipleri önerirmi bu motoru bana ? Ve küçük bütçeli as150 gibi aşmayacak sport avanger motor tarzı öneriniz varmı ? (Hız tutkum yok apaçilik yok kısaca daha çok sakin gs ciler gibi )

Boy konusunda korkmana gerek yok.Kullanırsın.Alternatif olarak cf moto nk150 düşünebilrisin.

Toplam boy ile , apış arası/kasık'tan ayak tabanına olan mesafe daha önemli , yani evet " size is matter "(bazen sizden daha uzun boylu olupta bacak boyu kısa kimselertde olabilirt)

Bu durumda yapılan yorum/tavsiyeler genel kanı olur , tavsiyem gözünüze kestirdiğiniz tüm modelleri galeri/showrtoom/satıcı/kullanıcısından rica edip selesine oturmanız ve kendi kararınızı deneyimleyerek vermenizdir.

Teşşekür ederim 8900 tl sıkıntı biraz
;( Ilk olarak 7 binlerdeydi onu alacaktım malum diğer gün 8.9 olmuş umarım düşer ve ns 150 den daha yüksek olduğunu belirtiyim as nin

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Haklısınız bulunduğum yerde ns sahipleri var (3 kişi ) as sahibi maalesef yok bu arada apışaramdan topuğuma 70-75 cm arası

Bajaj'ın etkinliği var 9 Temmuz sanırım orda belki kullanma şansınız olur. Tuzla'da olacak.

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
Apış arası 70-75 cm arası ise sele yüksekliği 70 olan hemen hemen tüm selelerde ayak değme sıkıntısı olmaz. Sadece tümsek noktalar da ön veya arkanın yüksekte olduğu ve ayak basma noktasının çukurda kaldığı yerlerde problem yaşarsınız ki bir çok kullanıcının problemidir.
En iyi test ilgilindiğin motosikletin selesine oturup dik pozisyona alıp denemektir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar