Boy konusu

S.a abiler kardeşler..

Yaşım 21 ve racing motor kullanmak küçüklükten beri hayalimdi. Şimdi ise kücük cc motorlar bakıyorum öğrenmek için. kısa zamanda inş bi tane alıcam büyük ihtimalde cbr o125r olacak. yakıt tasarrufu olsun yeniler için avantajlı olsun vs vs güzel bi motor diye düşündüm. Geçenlerde altın elbiseli adamı izlerken aklıma boy konusu takıldı.
boyum 1.73 bu ölçü racing motor için uygun mu acaba dostlar. Eğer değilse gerçekten bu sebepten büyük hayal kırıklığı yaşıycam. saygılar sevgiler..

Boydan yana bir sıkıntın olmaz. Senden kısa bir arkadaşım oturduğunda motosikletin üstüne problem yaratacak bir şey göremedim ben.

boyun Uygundur sıkıntı Çıkarmaz 125cc İle Başlaman İyidir. yavaş yavaş büyütürsün kesinlikle direk 600cc geçiş yapma.

Boy konusunda gayet rahat olabilirsin. Bende cbr250 var sanırım çok azcık yüksek cbr125'ten. Boyum ise 1.69, hiç sorun yaşamıyorum. Bu durumda sen çok rahat edeceksin.

Ama 600'lüklere çıkıldığı zaman senin boyun sorun olmaz ama benimki şüpheli maalesef.

boy 1,75 bir ara honda 1100 cbr xx kullandım,sende de herhangi bir problem olmaz diye düşünüyorum,kimse "atıyon moruk" demesin diye resimde yüklüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar