Boxer İle Samsun - Erzurum Aşkale - Trabzon Merkez - Samsun Merkez 1200 km

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar yarın iş çıkışı yola çıkacam orucumu reşadiyede açmayı düşünüyorum daha sonra uykum gelene kadar gece motor sürecem çadırımı yanıma aldım motorumun arkasına türk bayramı takacam uykum gelmezse erzincanda kamp kurabilirim uyuduktan sonra erzincandan yola çıkıp aşkale oradanda trabzona yola çıkacam geceyi trabzonda geçirip geceyi orada geçirecem sonra gündüz yola çıkıp pazar günü samsuna dönecem iftarımı iftar çadırında açmayı düşünüyorum sahuruda artık sahur çadırı bulursam orada yapacam yapamazsam top kek yicem

Hayırlı yolculuklar.Oruçken dikkat edin ani tansiyon düşmesi olabilir mazallah .Allah kaza bela vermesin iyi yolculuklar

1. Macera arama fetva makamı gibi olmasın ancak, seferi olmuş oluyorsun , bu durumda geçen günler için fitre'sini verirsin.

2. Uykusuzluk ve yorgunluk önlemek adına piyasada ismi yer etmiş , enerji içeceklerden denemelisin , bulamadın kahvehanede Türk kahvesi acı olacak.

3. Rehavet/ağırlığı ir nebze gidermek adına lahana gibi giyin ancak sürüşte biraz soğuk havayı iyice hiss et, biraz diri tutabilir.

4. Kimseye karışma, verdim desdurunu var get yalla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar