bot tercihi-dainese,frank thomas,revit hangisi???

arkadaşlar bot almak istiyorum çok uzun süre dayanması ve soğuk rüzgar,su,kar almaması gereken bir bot olmalı.ufak bir araştırma yaptım bu işin ilk sıralarında dainese yer alıyor tabiki ama almak istediğim dainese 200 eu civarında,frank thomas diye bi marka var 120 eu ve revite baktım aradıgım özelliklerde 130 eu ya botu var.fakat en az 3-4 sene giymek istiyorum frank thomas ya da revit bu kadar süre dayanabilirmi bana yoksa 200 eu vermem mi gerekiyor ???

Motosiklet bayisinde bana Oxtar'ı tavsiye etmişlerdi. Özellikle şu modeli:

Oxtar_Infinity.jpg

Ama fiyatı 230 €.
http://www.motoart.com.tr/giyim/bot/oxtar/infinity.htm

Uzun bot yazın sıcağında terletir. Yürürken gacır gucur yapar ve robot gibi yürüyeceğiniz için ister istemez insanı gerer sıkıntı yaratır. Ama koruma konusunda kesinlikle tavsiyedir.

Kısa bot ise özelliğine göre günlük yaşamda işyerine bile giderken giyebileceğiniz bir bottur ama uzun bota göre koruması daha zayıftır tabi.

Eğerki tercihiniz uzun bot olursa Nike ve Dainese tavsiyemdir. Kısa bot içinde Revit ve Motobot her ikiside çok kullanışlı botlar, özellikle motobot. :cat:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bot giyme çilesini çekerim arkadaş!
Ama bu çileyi çektiğime değsin.
Tabii verdiğim paraya da diyorsan,

Yukarıda sayılan markaların fiyatlarına 3-5 daha ekle.
Şu aşağıdakini al.

Sidi_Vertigo_Corsa.jpg

Kolay kolay parçalamayı beceremezsin.
Hemen hemen bot kullanmanın bütün sıkıntıları giderilmiş bir modeldir.
Tabii ki daha düşük bütçeyle benzer modellerini alabilirsin.
Fakat;
Bana göre şimdilik en iyisidir.

sidi vertigo tavsiye ederim coq ta corsa(cosa da olabilir) modelini yazmis butce sinirliysa vertigoda iyidir..

korlas ta şimdi sidi marka botı %40 indirimde 280 ytl bi bak istersen

vallaha sıdı bu konuda gercektn cok ııdır eger ımkanın varsa daıneseden once bunu al derım alpinestars da ııdır bu konuda cok gusel ve baya ıı korumalı sağlam botları var....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım bot ne kadar iyi olursa olsun havalandırması iyi değilse canından bezdiriyor insanı ona göre..

dünyanın parasını verip giyemeyecek hale de gelebilirsin.. o yüzden havalandırmalarına dikakt et..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar