Bot tavsiyesi

Meraba arkadaslar 400 500 tl arasi bot ne alabilirim marka onerirsiniz ,link de atabilirsiniz

YDS diablo yu tavsiye ederim.bu 3. kışıda bitiriyoruz.hala en ufak bir sıkıntısı yok.hemde yerli malı yurdun malı.

Forma kullanıyorum başka bot giymedim, Kalite,rahatlığı görünümü vs çok iyi tavsiye ederim.

YDS(Yakupoğlu Deri Sanayii) , diablo serisinde gore-tex iç malzeme ve vibram taban kullanır, o fiyatlara gore-tex malzeme kullanan bot bulamazsınız kolay kolay. Bir ara üretimi durdurmuşlardı, geçen hafalarda tekrar başladılar ve çizmeler online olrak kapış kapış gitti tabiri caizse(forumları takip ediyorum, yazılanlardan biliyorum). 1buçuk yıldır Yds diablo 11.0Gtx kullanıyorum. GAyet memnunum. Hem de diğer bir arkadaşın da dediği gibi yerli malı ve gayet kaliteli.

Son düzenleme:
Bende yds kullaniyorum uzun olandan karakoydeki yds magazasina gittigimde tabikide ellerinde yoktu nezaman uretilecegi de mechul demisti, arayin fabrikayi bilgi alin dedim arasakta soylemiyolar suan icin uretim yok diolar dedi. sirinevlerde motomax var ordan temin edebilirsiniz onlar yds deki butun botlari stoklamislar umarim kalmistir :)

YDS yerli malı yurdun malı, bir denemkte yarar var... Arkadaşların saydığı diğer markalar Forma, Tcx hepsi gayet iyi ve başarılı mahcup etmez...

Bunlar dışında ben Honda Mototal dan Gearne marka bot aldım ve kullanıyorum. Gayet memnunum, uzak doğu malı değil. Bildiğiniz İtalyan malı tavsiye ederim... Fiyatı kesinlikle kalitesine göre uygun ve bütçeniz seviyesinde ...

Bu bot eskidikten sonra Daytona alırım artık...

Yds kullananlara bir sorum var. Diablo 11 gtx uzun olani yaz-kis kullanabiliyor musunuz? Yoksa yazin terletiyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar