Bot tavsiyesi hakkında....

SA arkadaşlar, sadece haftasonları motor kullanıyorum ve 4 mevsim giyebileceğim,tercihen uygun fiyatlı bot almak istiyorum, nereden ve hangi marka model tavsiye edersiniz. şimdiden teşekkür ederim...

teşekkürler, Karaköy'de mağazaları var, bizzat gidip bakacağım, Sağolasın Allah razı olsun...

Tek cevapla tatmin oldu arkadaş, gıpta ettim açıkçası. Ben olsam sorardım başka alternatifi var mı, bunu başka kullanan var mı, bunu kullanıp da başka botlarla kıyaslama imkanı olan var mı, vs diye.
İyi ki birisi de çıkıp Gezer terlik önermemiş.

YDS nin askeri ürünlerini ve kalitesini zaten biliyorum, o yüzden başka bir şey sorma ihtiyacı duymadım.

Benzer konu açıldığını biliyorum. Sizin konuyu bildiğinize de eminim. Benim anlamadığım, cevap veren tek bir kişinin konuya hakim olup olmadığını anlama becerisi göstermek. Bende o beceri yok maalesef. Onun için gıpta ettim zaten.

Tek cevapla tatmin oldu arkadaş, gıpta ettim açıkçası. Ben olsam sorardım başka alternatifi var mı, bunu başka kullanan var mı, bunu kullanıp da başka botlarla kıyaslama imkanı olan var mı, vs diye.
İyi ki birisi de çıkıp Gezer terlik önermemiş.

YDS'nin askeri ürünlerini ve kalitesini biliyorum, o yüzden sorma gereği duymadım...

kesinlikle 4 mevsim kullanımı rahat yds alabilirsin

teşekkürler kardeşim sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

Akşam iş çıkışı hayırlısıyla aldık, hatta başkaları da aynı botu almaya gelmişler, bir arkadaşla tanışıp hoş sohbet oldu... tavsiyeler için sağolun Allah razı olsun...

Son düzenleme:
hocam selam,

bende aynı bottan almayı düşünüyorum, mağazada her numara var mıdır?

Aleykumselam dün iki ayrı numara denedim, ama arayıp mağazayı bi sormakta fayda var....

Ben geçen scoyco marka bot aldım fakat ayakkabıdan sonra rahat edemedim hiç. Zamanla alışmam lazım ama nasıl alışacağım bilemiyorum. Özellikle vites büyüteceğim zaman bot ile zorluk yaşıyorum.

Tavsiye edilen bot yerli o yüzden hakkında kötü birşey söylemek doğru olmaz. Fakat bir tavsiyem var adı motosiklet botu diye, EN 13634 sertifikası olmadan koruyucu sertifikaları olan bir bota boş yere para vermeyin. Ayrıca askeri ürün kalitesiyle motosiklet koruyucu ekipmanlarının ilgi ve alakası yoktur. En basiti motosiklet sertifikalı botların tamamının topuk ve taban yapıları kavisli ve peglere göre tasarlanmıştır. Bunu anlamanız için çok teknik bilgiye sahip olmanıza gerek yok gözle görülür bir tasarımdır.

Yine para sizin tercih sizin istediğiniz marka model bot veya ayakkabı kullanabilirsiniz.

Bu arada motosiklet kullanan askeri jandarma timleri tcx x five goretex kullanıyor bilginiz olsun. ( Motosikletli jandarmalardan herhangi birini durdurup bakabilirsiniz. )

Bahsettiğim timler

256944.jpg

Eski konuya yaptığım yorum :

Birçok bot yapan firma dainese de dahil normal ayakkabı sertifikasıyla motosiklet botu adı altında üretim yapıyor.

Sitelerinde çok ilginçtirki hiçbir Sertifika kodu bulamadım. Motosiklet Bot standartı CE EN13634 Güvenlik Sertifikasıdır. Eğer bu sertifikaya sahip değilse boşu boşuna verdiğiniz paraya yazık.. Gerçekten yazık. Gidip 100 liraya su geçirmez uzun bot alıp kullanın daha iyi. Sertifikasız botlara sırf adı motosiklet botu diye 3 lira fazla vermeyin. Paranızla rezil olmayın. Aldığınız botların güvenlik sertifikalarını mutlaka araştırın...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar