Bot mu Ayakkabı mı ?

Bu arada İstanbuldaki arkadaşlar , hava karardıktan sonra yerler saçma sapan bir hale geliyor , dümdüz yolda düşürüyor insanı . Resmen sümüksü bir tabaka kaplanıyr nemin etkisi ile . Dikkatli olun.

.

Aynen. Sabah da aynı şekilde. Saçmasapan bir çiğ oluyor yolun üzerinde, yavaşlıyorum iyice, bu sefer de motordan zevk alamıyorum. Ha şimdi düşecez ha şimdi kaydık derken anlamıyorum motor mu beni kullanıyor ben mi onu. Asfalt zaten asfalt değil bir de bu nem olayı çıktı başımıza.

Geçen gün aynı şeyi düşünüyordum.
Sadece 30 tl fark olmasına rağmen ayakkabı aldım.
O gün düştüm ve topuğumun yanındaki kaval kemiğinin yuvarlak çıkıntılı kısmı yere çarpıp zedelendi.
Bot olsaydı birşey olmayacaktı.
Nereden biliyorum.
2 saat önce geçenkinden çok daha hızlı ve şiddetli bir düşüş daha yaşadım.
Motor yaklaşık 50-60 mt sürüklendi . Ben yine aynı şekilde düştüm aynı yeri vurdum ve sol yanımda 30 mt kadar sürüklendim.
Bu sefer bot ve dizlik vardı . En ufak bir acı hissetmedim.
Bileğimdeki kırığın alçısından dolayı korumalı mont giyemediğim için sol dirseğim zedelendi. Mont olsaydı oda olmayacaktı.

Yani nekadar korunursan o kadar az acı hissedersin.

Bu arada İstanbuldaki arkadaşlar , hava karardıktan sonra yerler saçma sapan bir hale geliyor , dümdüz yolda düşürüyor insanı . Resmen sümüksü bir tabaka kaplanıyr nemin etkisi ile . Dikkatli olun.

Kullandığım bot smx plus modeline çook benziyor ve şu zamana kadar beni çok sakatlıktan kurtardı.

Geçmiş olsun arkadaşım, yorumun için teşekkürler.

Motomaxda güzel ucuz yazlık botlar var şimdiki aklım olaydı kesinlikle yazlık ayakkabı bot tarzı olanlardan alırdım.Dışarda bile giyilebilir yahu o kadar şekil botlar var.

bot yazın sıkıyo kış zamanı az kullanıyorsan ayakkabı al aktif olarak kullanıyorsan ikisinide al

http://www.aliexpress.com/snapshot/299180846.html bir de bunu inceleyın derım fıyatıda uygun aynı sıtede 75 dolarada full korumalı racıng botta var arkadasın istedi geldi ve numarasıda tam oldu
http://www.aliexpress.com/store/pro...bike-Shoes-40-41-42-43/626301_1008720314.html

http://www.aliexpress.com/store/pro...s-Black-White-Red-A004/626301_1204765253.html
botmu ayakkabımı dıye kararsızlıkda kalanlar için

buyrun arkadaşlar buda uzun bot

http://www.aliexpress.com/item/Blac...cycle-Boots-Protect-you-safer/1473344067.html

Benim için bundan güncel bir konu olamaz. 11 Ocak 2014 İstinye çarşı içinde çok yavaş ilerlerken siyah bir köpek havlayarak üstüme geldi. Normal şartlar altında köpek saldırılarından hiç tırsmam. Ancak bu sol ayağımın bileğini denk getirip ağzına aldı ben hem ona bakayım, hem kaçayım diye gazı açınca sağ taraftaki ayağım, belediyenin yol kenarlarındaki arabalar park etmesin diye diktiği kare prizma şeklinde köşeli ve keskin granitlerden birine çarptı. Sağ ayak baldır kemiğim kırık, alçılı yatıyorum. Ayağımda uzun botum, diz üstünden ayak bileğime kadar olan korumam olduğu halde bu kadar ucuz ve hafif kırıkla atlattım. Şayet bot olsaydı eminim sayın melo09 kardeşimin koyduğu "kaza fotoğrafı" görüntüsüne yakın birşey olabilirdi. Çok uzattım herhalde ancak şunları da belirteyim, botum sayesinde köpek dişini geçiremedi, çok hafif bir kırıkla atlattım ve çok güzel bir söz var TEDBİRDE KUSUR OLMAZ.

Durduğun yerde ayağın motorun altında kaldığında "keşke bot alsaymışım" diyeceksin.

ayakkabı ıyıdır yarısamı gıdıcen
dimiii terlik giysin yarışa mı gidecek?!

midem kaldırmadığı için kaza sonrası kırıkan ayak bilekleri, kaval kemikleriyle ilgili görsel koymadım, merak eden kolayca bulur.

Bot alın, alırken bilekten kırılıp kırılmadıgına da bakın, kırılıyorsa zaten bir anlamı olmaz ucuz botlar böyle olabiliyor.

Benim için bundan güncel bir konu olamaz. 11 Ocak 2014 İstinye çarşı içinde çok yavaş ilerlerken siyah bir köpek havlayarak üstüme geldi. Normal şartlar altında köpek saldırılarından hiç tırsmam. Ancak bu sol ayağımın bileğini denk getirip ağzına aldı ben hem ona bakayım, hem kaçayım diye gazı açınca sağ taraftaki ayağım, belediyenin yol kenarlarındaki arabalar park etmesin diye diktiği kare prizma şeklinde köşeli ve keskin granitlerden birine çarptı. Sağ ayak baldır kemiğim kırık, alçılı yatıyorum. Ayağımda uzun botum, diz üstünden ayak bileğime kadar olan korumam olduğu halde bu kadar ucuz ve hafif kırıkla atlattım. Şayet bot olsaydı eminim sayın melo09 kardeşimin koyduğu "kaza fotoğrafı" görüntüsüne yakın birşey olabilirdi. Çok uzattım herhalde ancak şunları da belirteyim, botum sayesinde köpek dişini geçiremedi, çok hafif bir kırıkla atlattım ve çok güzel bir söz var TEDBİRDE KUSUR OLMAZ.

Çok geçmiş olsun .
Bende istinyede düştüm. Tff nin önünde. Geceleri kabus gibi.
son 15 gündür istinye bayırından iniyordum bu sefer dalgınlığıma geldi .
Yolun en düz yerinde hiçbir etken yokken düştüm.
3 ay önce takılmış michelin city grip lastikler olmasına rağmen durduk yere yere yapıştım :)

Ayrıca şu yarışamı gidicen lafından da vazgeçin.
Bir motorsiklet kullanıcısı için dünyanın en güvenli yeri yarış pistı en güvensiz yeride trafiktir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, acı tecrübeler yaşayanlar olmuş Allah göstermesin, tekeriniz daima düz bassın. Uzun bot aliyorum kesinlikle.

Abi sende güzel diyosun da yazın bot pişirmez mi ?

Yazın kask takmıyormuyuz? Full face de kafası pişmeyen varmı?
Kesinlikle uzun bot.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar