BOT alacağım yardım!!

selam su geçirmiycek ve 150 tl ye kadar olcak, himmm malesef öyle bir bot yok henüz.siz onların altında su geçirmez yazdıgına bakmayın.su geçirirse yakana yapışırım dedinmi geçirmez dediysek yani işte bi 10 dakka geçirmez falan gibi kıvırmacalar başlar.nasreddin hocamızın altı kagıt ayakkabıları gibi.gerçekten su geçirmez ve korumaları olan bir motosiklet botu istiyorsanız yukarda bir arkadaşın dedigi gibi heingericke bir bakın.ben 3 yıldır kullanıyorum maddox sheltex modelini kesinilkle su geçirmez ve korumaları çok iyi. http://www.motoplus.com.tr/urun/11028503528/HG-BULLSON-MADDOX-SHELTEX-BOOTS-BLACK birde aklınızda bulunsun botu almakla iş bitmiyor bakımıda çok önemlidir.bu ürünü de tavsiye ederim.http://www.motoplus.com.tr/urun/64592975100/Su-Gecirmezlik-Cilasi-Dogal-Renk gerçekten su geçirmeyen ürünler goretex sheltex gibi malzemeden yapılanlardır.zaten ürünün etiketinde bunu gözünüze sokarlar.bu arada bütün arkadaşlarımın dalga geçtigi yerli malı motobotları da 2 kış kullandım bendekiler su geçirmiyordu.

Merhaba arkadaşım.Ben bu botu kullanıyorum.Ayak üzerinde ki anatomik risk grubu kask ve kemikleri korumak için yapıldığından ötürü motor botları pek rahat yürümeye elverişli olmazlar genelde.Ben bu ürünü linkini verdiğin botlar da dahil olmak üzere bizzat yerin de giyip deneyip teknik bilgi alarak sahip oldum.Koruma açısından ve rahatlık açısından tavsiye ederim.Yandan su geçirmez fermuar ve fermuarın üstünü kilitleyip koruyan cırtcırtı ile birlikte çok memnunum.Su almıyor sıcak tutuyor.Bilek ve kemik koruması da mevcut.Hava kanalı var ayağın üst eklem yerin de .Kısacası ben bu botun sahibiyim bunu öneriyorum.Senin linklerini verdiğini botlar da güzel botlar ben bunu tercih ettim yine senin bileceğin iş.

http://www.motomaxonlineshop.com/main/diadora_avenue_touring_bot-pmu208.html

Hocam tavsiyenize uyacağım büyük ihtimalle.en azından 150 lira bütçem olduğu halde 600 liralık bişey önermediniz yarın gidip bakacağım.teşekkürler

Rica ederim kardeşim ne demek.Ayağına tam oturması koruma bölgelerinin ayağına baskı yapmaması ve bilimum koruma ve kaliteli yapıdan ödün verilmemiş olması önemli.Hepsini dene , senin linklerini verdiğin botlarda güzel diadora olan aynı seriden muhtemelen zaten.Deneyip görünüş olarak rahatlık olarak (En önemlisi güvenli olması tabi bildiğin için yazmaya gerek yok)en beğendiğinin sahibi ol normal botlarla günlük sürüş yapılabilir bel ki ama elden geldiğince içimizi rahat tutmamız için motor botu kullanmamız gerek.Gezilere giderken özellikle.Kullanışı da etkiliyor sonuçta.Alışverişini yaptıktan sonra hangisini aldığını ve yorumlarını yazarsan sevinirim.Kolay gelsin,hoşçakal.

Merhaba, eğer bütçenizi biraz daha zorlayabilirseniz Mototalde satılan Gaerne çizmelerini öneririm ben kullanıyorum ve çok memnunum

Motosikleti
Tracer 7
Merhaba,bende Bot almayı düşünüyorum,ayirdidigim bütçede aynı (150tl civarı) normalde treking botlarında ayakkabı numaranızın bir büyük numarasını almanız gerekir,motor botlarında da aynı şey gecerlimidir? 43 numara giyiyorsam 44 numaramı dusunmelyim?
Kullanan arkadaslardan yardım bekliyorum.ona göre secim yapıcam,diadora avenua modelini bende beğendim ama 43 numarası var,tahmin ettigim gibiyse 44 numarası olan tek seçenek nitro markası kalıyor benim için....

Merhaba.Nitro botların parmak kısımları daha geniştir.Slider dan ötürü.Slider olmayan nitro botlar da yine çok farklı değil bariz geniş yapıyorlar.Diadora nın burun kısmı ise biraz daha kibar açılı olarak geliyor.Sanırım 43-44 seçimi bundan dolayı farklılık gösterir.Marka farklılığı pek yok zaten nitro ile diadora arasın da yapı olarak.Dediğim gibi bu sebepten dolayı belki 43-44 seçiminde marka değerlendirmesi yapabilirsin.Kalıp olarak standart idi benim denediğim de.

Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşım diadora botu şu an kullanıyorum mataryal olarak deri değil bunu bil, fiyatına göre işlevsel ve güzel su almıyor ayağımı her ortamda suyla, yada tazyikli makinayla çok zaman çamurunu yıkamışımdır yalnız ince bir nokta var :)

benim ayağım küçüktür 39 bazı kalıp ayakkabılarda da 40 giyerim ancak bu diadora ların kalıpları sanki biraz küçük çünki 40 numara almış olmama karşın kışlık çorapla oldukça fazla sıkıyor şu an giydiğimi hanıma verip kendime 41 numarasını almam makul görünüyor ,

öte yandan verdiğin diğer linkteki botta fena durmuyor birde deri demiş , eğer her tarafı deriyse ve içinde su geçirmez membramı varsa diadorayı boş ver derim tabiki karar senindir...

not: kaymaz taban dedikleri mantığı halen anlamış değilim ayaklarım motordan yana asfaltta sarkıttığımda eğer asfalt ıslaksa resmen jilet gibi, kayıyor kavçuk taban böyle kayarmı yahuuu, bir kez motoru bu yüzden yan yatırıyordum yani motorla beraber yatıyordum diyeyim :)

Son düzenleme:
büyük ihtimalle tercihim nitrodan yana olacak,umarım pişman olmam.herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim.

ben motomaxdan geçen yaz akito intra marka bot aldım memnunum fiyatına göre iyi çift taraflı fermuarı var yani giyip çıkarması kolay oluyor,tavsiye ederim alacak arkadaşlara.
bu arada eski motorum cbr 125 ile kullanırken fren hassasiyeti sıfırdı ayarlayamıyorum frenajı çok sert geliyordu şimdiki motorumda cbr600f böyle bir şikayetim kalmadı frenajı ayarlayabiliyorum bunda botun yumuşamasınında etkisi olabilir veyahut motordan kaynaklanan bir değişim :)

http://www.motomaxonlineshop.com/main/akito_intra_boot_aw-pmu1369.html

valla bana biryerden hediye bot geldi..ama nerden alındığını bilmiyorum..istanbuldan alınmış ama isim olarak bilmiyorum..çok kaliteli..Bullson markası..harika bişi..

http://www.motomaxonlineshop.com/main/diadora_avenue_touring_bot-pmu208.html
bu botu aldım arkadaşlar.bugün deneme fırsatım da oldu yağmurlu havada yarım saat filan kullandım,çok rahatsız bir bot değil ama ilk defa botla motor kullandığım için herhalde vites geçişlerinde problem yaşadım.hissiyat biraz kötü,su almadı, çok rahatsız edici de değil.

fiayına göre taş gibi bir tercih , 2 yıldır kullanıyorum tık yok , hatta Kartepe'ye filan giderken bile bunu giymeyi tercih ediyorum ,
vites geçişlerinde zorlanman gayet normal 100 km. ye birşey kalmaz , güle güle kullan...

ben motomaxdan geçen yaz akito intra marka bot aldım memnunum fiyatına göre iyi çift taraflı fermuarı var yani giyip çıkarması kolay oluyor,tavsiye ederim alacak arkadaşlara.
bu arada eski motorum cbr 125 ile kullanırken fren hassasiyeti sıfırdı ayarlayamıyorum frenajı çok sert geliyordu şimdiki motorumda cbr600f böyle bir şikayetim kalmadı frenajı ayarlayabiliyorum bunda botun yumuşamasınında etkisi olabilir veyahut motordan kaynaklanan bir değişim :)

http://www.motomaxonlineshop.com/main/akito_intra_boot_aw-pmu1369.html

rahatlık olarak 10 üzerinden kaç verirsiniz? yürürken vs rahat mı?

Bende yaklaşık 2 senedir poker var. Parasına göre memnunum. Uzun yolda da gayet rahat ediyorum. Tavsiye ederim. Bence illa deri olacak diye tutturmaya gerek yok. Deri postallarım da var ama motorda giyince iki ayda yıprattım.

Arkadaşlar ben daha önce motomax mağazasına defalarca gidip şöyle güzel bir bot almayı planladıysam da başarılı olamadım. Niye mi Forma hariç diğerlerinin hiçbiri yeteri kadar güvenli gelmedi. Çoğunun tarak kemiği ve incik koruması yok, bazısı tabanından katlanabiliyor, kimi idare eder seviyede korumalı lakin su geçirmezliği yok. Dediğim gibi bir Forma nın kaval kemiği koruası bile olan Mx botunu beğendim lakin onun da numarası yoktu.
Bu aralar Motobot un Gore-Tex kışlık botunu almak istiyorum kullananlar memnunmuş lakin görmek nasip olmadı maalesef.
Birtane Mx botum var ama Robocop gibi olduğundan gündelik kullanımda zorluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar