BOT alacağım yardım!!

nitro aldım ben ama, fermuar olsaymış keşke dedim.
diadorayı tavsiye ederim sırf bu yüzden

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
ayaklarin 46 ve uzerindeyse motoplus'a bak. cok uygun fiyatlara hein gericke botlar var
diadorayi onermem, en ufak yagmurda su aliyor

kardeşim Adanadasın heralde. Çetinkayanın ordaki köprünün yanında amerikan pazarı var. ordaki ayakkabı satan yerleri gez. ben kaba ve sağlam botları çok severim. özellikle . CATERPİLLAR, GMC, GREYDER gibi markalarınki çok hoşuma gider. ordan baktım 80 tl ye greyder marka taş gibi bir bot aldım. nasıl iştir anlamıyorum, ama ayağımdan bile küçük kibar duruyor kocaman bot :D
tavsiyem amerikan pazarı, ucuz fiyat ve orjinal olan sağlam bi ürün.

Son düzenleme:
kardeşim Adanadasın heralde. Çetinkayanın ordaki köprünün yanında amerikan pazarı var. ordaki ayakkabı satan yerleri gez. ben kaba ve sağlam botları çok severim. özellikle . CATERPİLLAR, GMC, GREYDER gibi markalarınki çok hoşuma gider. ordan baktım 80 tl ye greyder marka taş gibi bir bot aldım. nasıl iştir anlamıyorum, ama ayağımdan bile küçük kibar duruyor kocaman bot :D
tavsiyem amerikan pazarı, ucuz fiyat ve orjinal olan sağlam bi ürün.
adam motor botu diyor karda dolaşmak içim bot tavsiyesi istemiyor! farkındaysanız dimi?

ayağım 43 numara yani 46 üzeri indiriminden yararlanamam.evet normal bot istemiyorum.1 haftalığına istanbula geldim gelmişken deneyip görüp öyle alayım diyorum.hissiyat önemli benim için tabi ilk önce su almaması lazım

pokerin numara seçenekleri kısıtlı gerçi nitro ile poker aynı ürün sadece görüntü farkı var ,

sağlam ve öyle su falan aldığı da söylenemez.

adam motor botu diyor karda dolaşmak içim bot tavsiyesi istemiyor! farkındaysanız dimi?

"""arkadaşlar 150 liraya kadar bir bot alacağım 2 model hoşuma gitti.kullanan veya markayı bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.farklı modellerde önerirseniz memnun olurum."""

özür dilerim burda yazan "MOTOR BOTU" kelimesini görememişim. artık farkına vardım. motor botları hakkında fikrim olmadığı için susuyorum.

özür dilerim burda yazan "MOTOR BOTU" kelimesini görememişim. artık farkına vardım. motor botları hakkında fikrim olmadığı için susuyorum.

hocam haklısın belirtmedim,yanlış anlaman gayet normal.ben özür dilerim.saygılar :D

sizinle alakası yok hocam, ben özür dilerim. sadece alakası olmayan birisi öyle ters cevap yazınca bende şey yaptım fln... polemik olmasın boşverin. :)
burası forum biriyle alakalı olması zorunlu değil burayı herkes okuyor yanlıs bılgı olmasın dıye soyledım ters cevap vermedım polemik yaratmayalım.

Satılan malzemelerin özellikleri yeteri kadar iyi yazılmıyor. Ama burada yazıldığına göre diadora'da diğerinden fazla olarak kaval kemiği koruması olduğu yazıyor. Nitroda da vardır belki ama burada yazmıyor. Nitroyla aramda polemik olmasın. :)

diadora görünüş açısından daha şık duruyo...ben de alıcam ama daha yazlık bişey düşünüyorum...gerçi bilmiyorum bu olayın yazlığı oluyor mu

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------

yaw bu botlar gerçekten koruyucu mu onu merak ediyorum..bana hiç fonksiyonel gelmiyo görünüş itibariyle

Kaza anında, ayağınız motosikletin altında kalması durumunda, motosiklet botunun tabanının sertliği ve aşık kemiği koruması olması ayağınızı yaşayacağınız ezilmeden koruyacaktır. Bir forumda bir arkadaşımız başına gelen kazayı anlatmıştı. Bulabilirsem özelden gönderirim size.

Tamam önemli koruma kıyafetleri ama bu botlar yeterli midir veya başka öneriler bekliyorum.yarın almaya gideceğim fakat daha karar veremedim.

Dükkandan gidip kendiniz alacaksanız. Ayağınıza giyin hangisi size güven veriyorsa onu alın.

linkteki iki botta touring bot , tabi ki sıradan bir botla veya ayakkabı ile kıyaslanamaz ama yeterli mi sorusunun cevabı ödediğin parayla ilintili....

piste çıkıp limitleri zorlamıyorsan , derelerin içinden geçip cross yapmıyorsan âla derim.

ve tekrar hatırlatırım pokerin numaraları kısıtlı ve diadora ne ise nitro da o , sadece görseli farklı başka ayırıcı bir özellik yok...

Evet dükkandan alacağım ama bana güven verebilmesi için anlamam gerekiyor ve daha önce motor botu kullanmadım anca derisini filan inceleyip kalite kıyası yapabilirim.ama marka model verebilseniz bende uygununu aradqn seçsem daha doğru bir tercih yapacakmışım gibi geliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------

Hocam şehir içinde kullanıyorum.benim sıkıntım su ve rüzgâr.bundan dolayı almak istiyorum tabii ki koruma önemli ama belirttiğim sebeplerle bir bot almaya karar verdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar