Boston'dan selamlar

Merhabalar,

Adim Burak, 4 yildir Amerika'dayim, 3 senedir motor tepesindeyim. Su an Tiger 1050'ye biniyorum. Daha once ER-6f vardi; gecen yil pistte biraz dagittim kendisini, su an toparlayip satmaya ugrasiyorum :pr: Elimden biraz mekanik isler gelir, motorlarin bakimlarini vs. kendim yapiyorum.

Simdilik herkese merhaba diyerek siftahi sonlandiralim o zaman. :cat:

ER6yi bu asagidaki virajda donerken lowside yaptim, on catallar egildi, gidon yamuldu, ayakliklardan birisi kirildi, yan sehpa egildi, benzin deposu delindi, vs. vs. Bereket bana olan sadece botlarin ve tulumun ustundeki cizikler, motorun altinda kalip hafif ezilmis bir sol el, ve burkulmus bir sol ayak bilegi oldu
239.jpg

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz.
Kötü bir kaza yaşamışsınız geçmiş olsun. :rendeer:
Keyifli paylaşımlar. :)

Herbirinize cok tesekkurler :)

Kazanin pistte olmasi olayi cok farkli kiliyor esasinda. Olay korkunc motosiklet kazasi olmaktan cikip, nerede yanlis yaptim bundan sonra ne yapabilirime donusebiliyor. En azindan benim icin oyle oldu. Devaminda yaptigim trackday'lerde cok daha sakin ve puruzsuz (smooth icin tam karsilik gelen sozcugu bulamadim :) kullandim. Fren ve gaz acma/kapama dugmesi degil de ince ayar dugmeleriymis, bunu ogrenmem icin dusmem lazimmis megerse :wiinkk:

Kazanin bir diger faydasi da kaporta boya islerini ogrenmem oldu bu arada :cat: Macun nasil cekilir, astar nasil vurulur vs. vs. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:03 ----------

Eyvallah hemso, memleket Adana benim de :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar