Bostancı-ümraniye motor güzergahı

Bence Haremden E-5 üzerinden Otosan kavşağı ile köprü yoluna çıkarsan orda 2.köprü
yoluna çıkıp direk seni dudullu sapağına çıkarır ve bu süre 20 dakikanı almaz.

Bence Haremden E-5 üzerinden Otosan kavşağı ile köprü yoluna çıkarsan orda 2.köprü
yoluna çıkıp direk seni dudullu sapağına çıkarır ve bu süre 20 dakikanı almaz.

o zaman tahmini bakırköy eminönü arabalı vapur arası 30 dk,arabalı - harem 30 dk,sonra da 20dk dersek 1 saat 20 dk toplamda yapar herhalde?

bostancı denizotobüsünün hemen yanında otopark var. güvenlik klubesinin yanında motorların konulduğu yer var. oraya koyabilirsin ama fiyat hakkında bir bilgim yok

Arkadaşlar evim bakırköyde işim de 1 hafta içinde ümraniye dudullu ya taşınıyor.Motorumu Bostancı deniz otobüsü yakınında bir otoparka bıraksam Bakırköy den deniz otobüyle bostancı yapıp motoruma binip ümraniye ye işe gitsem akşamda aynı şekilde motoru yine otopark a bırakıp deniz otobüsüyle bakırköye dönsem diyorum.Otopark önerisi ve Bostancı- ümraniye güzergah konusunda yani anlıcanız toptan fikirlere ve görüşlerinize ihtiyacım var ne dersiniz servisde var ama trafiği çekmek istemiyorum birde motoruda kullanmak istiyorum?

Bostancı Deniz Otobüsü iskelesinin hemen yanında ve Bostancı Kadıköy dolmuş durağının yanında isparkın otoparkı ve deniz otobüsü iskelesinin karşısında otoparklar mevcuttur. Yüz yüze görüşerek abonelik fiyatlarında bir şeyler yapabilirsin.

Ben olsam , ne arabalı vapur ne de denizotobüsü ve park olayıyla uğraşırım. Arkadaşların dediği gibi 2.köprüden bas gel. oradan ümraniye sapağına girersin ordan şile otobanına ve dudullu ayrımından varırsın org.san.ye. Diğer türlü hem zaman hem nakit kaybın olacak. Tabi yine karar senin. Mesela ben hergün 41 km. yol yapıyorum. Hele deryalı(Ali) günde 100 km. civarı gidip geliyor. Hem de bu kış aylarında. Yine de sen bilirsin :wiinkk:

Ben olsam , ne arabalı vapur ne de denizotobüsü ve park olayıyla uğraşırım. Arkadaşların dediği gibi 2.köprüden bas gel. oradan ümraniye sapağına girersin ordan şile otobanına ve dudullu ayrımından varırsın org.san.ye. Diğer türlü hem zaman hem nakit kaybın olacak. Tabi yine karar senin. Mesela ben hergün 41 km. yol yapıyorum. Hele deryalı(Ali) günde 100 km. civarı gidip geliyor. Hem de bu kış aylarında. Yine de sen bilirsin :wiinkk:

Valla benim motor mondial zat 150 maxi scooter ve tecrübem daha 2000 km o kadar yolu gidebilirmiyim bilmiyorum.Gerçi 2. köprü ve temde emniyet şeridi daha rahat dimi?

Birde takım elbiseli olmak zorundayım o kadar uzun süreceksem kask ve eldivenden fazlasına ihtiyacım olacak dimi? Ama takım elbise üzerine nasıl bir korumalı kıyafet kulanıcam? Hadi ayakkabıları topcase e atarım yerine bot giyerimde üste napıcaz?

Son düzenleme:
Heıımmm ilginç bir durum. Korumalıksız çıkmak da olmaz be hocam. Durumun harbi çok karışık.

baya karışık; uzun yol,köprü,takım elbise zorunluluğu....

Son düzenleme:
Servisle Git Daha Rahat Edersin

Servis kışın tamamda yazın süper havadada köprü çekilmez yaaa? Çok güzel spor olmayan bir mont buldum fuardan aldığım katologda,birde bi pantolon vardı katologda fermuarları paçadan başlıyor bele kadar yani pantolonu ayakta direk 2 ye ayırıp çıkarıyorsun hem korumasıda var sanırım bu pantolon pantolonu kırıştırmaz?

Bugün hava güzel full koruma evden çıkıp 2.köprüden yolu bir denicem bakalım ne kadar zamanda ve nasıl gidicem?

Bugün e-5 den 1.köprüden şile sapağından girdim oradan teme çıktım sonrra ümraniye.40 dk sürdü ama trafikte ne kadar sürer bilmem?

Son düzenleme:
İşyerinde üzerini değişebileceğin bir yer vardır mutlaka.Oradaki güvenlik veya temizlik görevlilerine bi sor,onlar yol gösterecektir.300 lirayı yola vereceğine 250'lik bir scooter'in taksitine ver ve yolunda 25dk.'ya düşsün.Arkayada büyükçe bir topcase aldığın zaman bütün sıkıntılarından kurtulmuş olacaksın.Zat'la sağdan 70-80'le gidicem diye uğraşacağına solda 100-120'yle trafiğe ayak uydurursan zaman kaybın en aza iner.Koruma ekipmansız yola çıkmanı tavsiye etmiyorum.

İşyerinde üzerini değişebileceğin bir yer vardır mutlaka.Oradaki güvenlik veya temizlik görevlilerine bi sor,onlar yol gösterecektir.300 lirayı yola vereceğine 250'lik bir scooter'in taksitine ver ve yolunda 25dk.'ya düşsün.Arkayada büyükçe bir topcase aldığın zaman bütün sıkıntılarından kurtulmuş olacaksın.Zat'la sağdan 70-80'le gidicem diye uğraşacağına solda 100-120'yle trafiğe ayak uydurursan zaman kaybın en aza iner.Koruma ekipmansız yola çıkmanı tavsiye etmiyorum.

İlginiz için teşekkür ederim.Zaten bostancı yolunu değil de köprüyü kullanacak olursam ya piaggio 250 cc yada silverwing 400 alıcam.Dün rüzgarda zatla aynen senin dediğin gibi 80-90 km ile yırtındım valla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar