Bostancı E5'te kaza gördüm bilgisi olan :(

Selam arkadaşlar...

Maalesef yaklaşık bir saat önce Bostancı E5'te minibüste giderken bir kaza gördüm. 3 araba durmuştu yerdeki kaskı görünce içim gitti :pale: kazaya doğru yaklaştıkça yerde yatan birini gördüm heryer kandı ve maalesef üzeri örtülüydü :pale: Sanırım arkadaşı kaybettik :salut: Bir kişiyi de sanırım ambulansa koyuyorlardı ama tam emin değilim :pale:

Kaza tam Maltepe yönünden Bostancı köprüsüne gelmeden vergi dairelerinin önünde olmuştu. Konu ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi arkadaşlar.

:pr::pr::salut:
Hafta içi Hergün geçtiğim yol.
Yağışlı havalarda dahada çekilmez oluyor.
Of off

Motoru tam göremedim ama scooter tarzı bir motordu sanırım :( Bariyerlerin dibinde duruyordu :salut:

Yok mu arkadaşlar konu ile ilgili bilgisi olan. İnternet haberlerine de bakıyorum ama bişey bulamadım daha :(

bende baktım ama bişey düşmemiş halen ? araştırıyorum son dakikaları falan ama herhangi bir şey yok..

İş yerimin önü, Allah rahmet eylesin, dün yağmurda Kemerburgaza gittim geldim, bugün yağmur yoktu ama buzlanmadan çekindiğim için motorla gitmedim, daha dikkatli olalım arkadaşlar...

inş ölmemiştir dicem ama üzeri örtülü görmüşsün.inş yanlış görmüşsündür diye bi temennide bulanayım bari:pale:

İnşallah ambulansa konan diğer kişi kazayı hafif atlatmıştır...

Aslında ambulansta biri olduğundan da tam emin değilim içeride bir çalışma vardı ama içinde kazazede göremedim tamamen tahmini yorumlar yapıyorum. Zaten motorun ne motor olduğunu bile seçemedim. Minibüsün camları kirli ve nemliydi çünkü :silent:

inşallah bişey olmamııştır arkadaşşlar kaza ile ilgilidetay elde eden hemen paylaşşsın:pale:

haber ajanslarının sirelerine bakıyorum ama daha iki satır yazı görmedim o bölgede oturan yokmu ya

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maltepe E-5 Karayolu'nda bir kadın aniden yola fırlayınca canından oldu.

Edinilen bilgiye göre olay Maltepe E-5 Karayolu üzerinde meydana geldi. Bir arkadaşı ile birlikte yol kenarında bekleyen Ayşe Demirci, bir anda yola fırladı. Bu sırada İstanbul istikametinden gelen beyaz bir servis minibüsü, yola atlayan Ayşe Demirci'ye çarparak olay yerinden kaçtı.

Olay yerinde hayatını kaybeden talihsiz kadının yol üstünde kalan cesedini fark edemeyen bir kamyon, cesedin metrelerce sürüklenmesine neden oldu. Bir görgü tanığı, "2 kadın yolda duruyordu. Biri yola fırladı ve servis aracının altında kaldı. Servis aracı hiç durmadan yoluna devam etti. Arkadan gelen kamyon da kadına çarptı ve çarpan araçlar kayıplara karıştı. Biz araçların peşine takıldık fakat durmadılar" dedi.

Öte yandan polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, Demirci'nin yanında bulunan arkadaşını ifadesine başvurmak üzere polis merkezine götürdü. Trafik ekipleri ise kazanın oluş şekli hakkında çalışma başlattı. Maltepe karayolu meydana gelen olay sebebiyle bir süre ulaşıma kapanırken, polis ekipleri Ayşe Demirci'ye çarparak kaçan araçları yakalamak için çalışma başlattı.

iha

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar