SoD' Alıntı:valla yağmur yağarken sanmıyorum ki titizler kralımız ceko motorunu yola çıkarsın... yağmur dururda yerler kurursa (cekocuğumuz icin
)belki dün beceremediğimizi bugün beceririz
...
Ama cumartesi akşamı icin şimdiden sözleşirsek cok daha kalabalık olmamızı sağlayabilirim gibi geliyor... zira o zaman bizim SL150 grubundanda daha fazla kişiyi getirme şansımız olabilir...
nedersiniz?
Pazar sabahı öncesi tanışıp eğlenmek hosh olur... yolda daha tanış tanış yol alırız...
ccbbdd' Alıntı:Dişi resimler bende akşam koycam erseni çeken bendim cenk değil...
Peril' Alıntı:acaba bu akşam bi daha mı gitsek ne ,y da bu sefere değişiklik olsun CORNER yapalım![]()
Peril' Alıntı:tubişim sen mera etme zaten kimseye bakmıyo sevgilin ben göz kulak oluyorum cenkle ikisine burda)zaten dün akşam sen dedi başka bişey demedi
![]()
walla bi benim karşıma çıkmadın beee :queen:Peril' Alıntı:CBR1000,be hep burdayım
valla ben yağmur çamur dinlemiyorum,riva maceramı bilenler bilir![]()
Peril' Alıntı:oo büyüksün ozaman...ama pazara söz vermedim bak sonra kızma yineeee:ale:
bu arada cumartesi organizasyonunu yazsın biri ya ,bengelirim de hani gelmeme ihtimalime karşılık yanii![]()
dishy' Alıntı:peril cimmmmmm bnmmm sevgilimi almayın yanınıza da nereye gidiosanız gidin![]()
aklım kalıo üzülüorum yaa :salut:
Peril' Alıntı:tubişim sen mera etme zaten kimseye bakmıyo sevgilin ben göz kulak oluyorum cenkle ikisine burda)
KARAKIZ' Alıntı:sende gitmessin işte zaten aklım hep sende kalıo:joker: :joker: