boss hoss resimleri

boss hoss motosikletlerinde corvette V8 8000cc lik bir motor kullanılıyor. tabi bunu V10 viper motoru yapanlar var. :cyclopsan 580 beygir.
birkaç resim koymak hiç de fena olmaz :)
Here is the Viper V10 Boss Hoss Motorcycle
580 HP
viperp.jpg

ve diğer boss hosslar
02-boss-hoss-1_big.jpg

hocher_1_big.jpg

11k miles, Chopper City wheels with matching pulley. 130 front, 285 Sumitomo car tire on rear. Large Chopper City radiator and exhaust mod, Holley carb and fuel pump. High performance distributer, 550 HP. Ness mirrors, Kuryakyn grips, gas caps, and running lights. Chrome dash inserts, duece style turn signals, lower air dam, tach mounted on triple tree, has storage compartment, no reserve tank. $ 33,500.00

zinkfrontbig.jpg

wallpaper boyutunda bir resim
http://www.bikersalleyatthelake.com/boss_hoss_605.jpg

birkaç tane daha ekliyorum...

Ohaaaaaaaaaaaaa desem ne olur be bu motor bende olsa varya mannnnnyyyyak olur ama yaw bunu vitese atıp patinaj attıracağım die motor bizi yere atıp kendi gitmesin :D

::gleam:: :bounce: ___ KILIÇ ___ :bounce: ::gleam::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen: motorun en cok dikkat ceken yeri bence benzin deposu malum 8000cc :queen:

Super Moderator
Ortaköy'de bir oto galeride önünden her geçişimde bakmaktan vazgeçemediğim bir tane vardı.
Hala orada olup olmadığını bilen var mı? (Oradaysa gidip canlı canlı seyredeceğim de:p)

Valla ben çok beğendim.Hemen veriyorum siparişi:cat:
:queen: :queen: :queen:

o direksiyonu nasıl eğmiş sürücüye yaklaştırmışlar öyle:p ama zaten motora bakınca (8000cc) mecbur sürücüye bir şekilde yaklaştırmaları gerekiyor

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
büyük cc ile başlamak istemiyorum,yoksa para değil canım:salut: :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar