[YT]ItwZO0GuyvA[/YT]
İyi de bilader, programlama dediğin çalışırken de bir yandan öğrenebileceğin bir meslekmiş. Yıllardır o işle uğraşan, o işin okulunu okuyan adamlar olacak rakiplerin sektörde, bi de sen o yaştan sonra sıfırdan başlayan. Hobi olarak öğrenmiyorsun ki. Öğrenip ortaya bi iş çıkaraksın. Başkaları tarafından tercih edileceksin. Bunlar gerçekleşene kadar kenara attığın paralar bitecek önce, sonra moralin bozulacak. Biraz gecelerden feragat edip 3'er saat çalışsan en azından temelli sağlam yapıp ufak işler alır. Bi süre sonra da artık iş yapacak pozisyona gelip ayrılıverirdin işten. Biraz daha garantici olmak lazım sanki. Yaklaşık 40 yıllık hayatımın bana öğrettiği huzurlu ve sosyal olarak sağlıklı bir hayat geçirmek için asgari bi gelirin üzerinde olmalısın. İyi hobiler edinmek için, huzurlu bi aile, gelecek kaygısı duymayan çocuklar için.
Ha enseyi de çok karartmayın.
Tüm bu anlattığın meselelerden muzdarip, hayatını değiştirmiş bi arkadaşım var. Tanıyanınız vardır. Motorcu camiadan. Bildiğin beyaz yakalı, özel sigortalı, ikramiyeli, ssk lı işini bırakıp gidip assos da camping açtı. Şimdi sezonda kıçından ter eksik olmuyor, gece 2 de yatıp sabah 7 de kalkıyor ama sevdiği işi yapıp, huzurla uyuyor. O taraflara yolunuz düşerse uğrayıp bi çayını içer hikayeyi ondan dinlersiniz. www.neverlandcamping.com Ahmet Alan. Siz de hayalinizin peşinden gidin ama bu işler hiç de dışarıdan göründüğü gibi kolay değil ben baştan uyarayım.
hocam bu laf bana geldi gibi biraz da... Yaw ben de diyorum "Nikahta keramet vardır" diye ama annem diyor "30a kadar sana yasak" diye... Evleneceğim kişinin beni kaçırması lazım.Kardeşim aramızda 9 yaş var, bundan 9 sene önce ben 2008 yılında Üniversiteden yeni mezun olmuşum, şimdiki eşimle o zamanda birlikteydik, KPSS kazanabilirsem yada bankaya girebilirsem iş sahibi olcam en olmadı Muhasebeciye gircem bize piyango bankadan yana vurdu ben sana bişey söyliyim evlenmeden ben bişey sahibi olamadım para geliyor fakat gideri o kadar hızlıki nere gittiğini anlayamıyorsun evlendikten sonra düzene girdim seninki bekarlıktan hep![]()