Borusanda Test İçin Kullanılmış Motorlar

Motosikleti
Honda Forza
evet ben de böyle düşünüyorum. Salı ya da çarşamba 2007 yi alacağım. Olmadı 2005 lerden bi tane kapacağım sanıırm

ya 14 e ok dedirttim ama koruma demiri vs aksesuar yok bunda
ama 3 yıllık garanti artı bmw yol yardım vs onlar var 2007 olmasından dolayı 460 milyon satış devir işlemleri diyolar.
yani bu motor kaskı vs cart curt desen
16 milyar kesin tutacak sanıyorum. Rakam için ne diyosunuz?

2007 i almanı tavsiye ederim. Patron İtalyaya gidip döneceğine göre, çok tecrübeli bir kullanıcı olmalı. Bu durumda motosiklete bir zarar geleceğini zannetmiyorum. Garantisiyle falan bulunmaz nimet gibi gözüküyor.:cat:

edy

borusanla bi ilişkim yok ama şahıstan alınan bi moturunda bilir kişiye gösterilmesi gerekir bloğu çatlak bi motoru almak için kör olmak lazım hiç mi
alırken binmemiş çatlak blok hemen belli olur yağ akar o arkadaş bilir kişiye gösterseydi sorun yaşamazdı bence ve 24bin euro veren artık nediiiiim ben oo naaa madem kirli paslı motor getirmişler almasaymış siz alırmısınız böle bi motoru ben almam şahsen ,bence o motorun heyecanıyla zokayı yutmuş
acele işe kim karışır siz söleyin

motor bloğunu içeriden çelik macunu ile yapıştırmışlar. dışarıdan bakınca belli olmuyor. o kısmını görebilmen için motorun parçalarını sökmen gerek. bunuda kimse izin vermez herhalde. motorla gazlayınca basınçtan çelık macunu patlamış. motoru geri götürüp verdik. paramızı geri aldık.

bmw konusunda benim dediğin yere geldik. sen kendi kendi lafını çürütmüşsün önce mesajında bmw'yi gözü kapalı al diyorsun sonrada güvenme iyice incele diyorsun. BMW firması kimki ona güveneyim, benim anlatmak istediğim yere gelmişsin. adam BMw borusan firması olduğu için bir güven içerisinde gitmiş. almış motoru. ben olsam güvenmem ve iyice incelerim. motor almadan iyice incelemek gerek. sağda solda yorumları okumak gerek.

edy ekledigin yazıyı kelime kelime okudum gerçekten ne rezillik bee. 24.000 euro ver, çinli motorlar gibi ugraş.Firmaya gözü kapalı güvenmeme konusunda sonuna kadar haklısın.BMW bunu yapıyorsa digerleri neler yapmaz...

edy

edy ekledigin yazıyı kelime kelime okudum gerçekten ne rezillik bee. 24.000 euro ver, çinli motorlar gibi ugraş.Firmaya gözü kapalı güvenmeme konusunda sonuna kadar haklısın.BMW bunu yapıyorsa digerlri neler yapmaz...

bu yapan BMW değil BMW satan yerler. bir tanıdığım galeriden sıfır bir mercedes aldı ama aldıktan sonra içine bir şüpe düştü ve yağını kontrol etti . sıfır aldığı arabanın yağı simsiyah çıktı. türkiyede malesef cezalar yeterli değil. avrupada böyle bir şey orataya çıksa yer yerinden oynar. ama türkiyede firma sahibi parasıyla olayı çözer.

motor bloğunu içeriden çelik macunu ile yapıştırmışlar. dışarıdan bakınca belli olmuyor. o kısmını görebilmen için motorun parçalarını sökmen gerek.

Huhh :cyclopsan Maşallah.. :silent:

Valla ya tanıdıktan alacaksın, ya da bilinmiş bir motor alacaksın.. Bilinmiş derken marka manasında demiyorum...

Motor bu marketten ciklet almıyorsunuz ki..

Motosikleti
Honda Forza
edy'nin yolladığı yazıdan sonra Borusan Hakkındaki görüşüm değişti :farao:

edy bmw satan yerler derken ..... bunu yapan borusan degil mi?

benim merak ettigim içimizde almanca veya ingilizceyi iyi bilen birisi senin ekledigin yazıyı aynen almanca veya ingilizceye çevirip bmw almanya ya gönderse acaba bizim boruuuuuusanı ne yaparlar. umarım bu bmw kullanıcı başına gelenleri bmw almanya ya bildirmiştir..

edy

edy'nin yolladığı yazıdan sonra Borusan Hakkındaki görüşüm değişti :farao:

ben bu yazıyı insanların BMW hakkında fikirlerini değiştirmek için yazmadım sadece gözü kapalı bir firmaya güvenmemiz gerektiğini hatırlatmak için gönderdim. BMW markası dünyanın en iyi markalarından birisidir ama ülkemizde bir çok marka olması gerektiği yerde değil. Aprilia çok iyi bir marka ama türkiyede çok kötüler. kawasaki en köklü markalardan birisi malesef servisi ve yedek parça sorunu yüzünden türkiyede kötü bir isme sahip. bunların nedeni türkiyedeki firmaların politikalarından kaynaklanıyor. benim en yakın arkadaşımın kawasakisi var ama yedek parçayı yunanistandan alıyor çünkü daha hızlı geliyor ve daha ucuz.

edy bmw satan yerler derken ..... bunu yapan borusan degil mi?

benim merak ettigim içimizde almanca veya ingilizceyi iyi bilen birisi senin ekledigin yazıyı aynen almanca veya ingilizceye çevirip bmw almanya ya gönderse acaba bizim boruuuuuusanı ne yaparlar. umarım bu bmw kullanıcı başına gelenleri bmw almanya ya bildirmiştir..

benim başımdan geçen bir olay değil. başından böyle bir olay geçen kişi eminim gereğini düşünmüştür. bu tarz olaylar her zaman başımıza geliyor. türkiyede artık alıştık bunlara. Bmw markasıyla alakalı bir konu değil, bu bizim ülkeyle alakalı bir sorunumuz. aldığımız motorun garantisi var diye seviniyoruz ama garantiden birşey değiştirmek kadar zor bişey yok. nedense hep kullanıcı hatası oluyor.

Walla korktum. Buradaki kadın da sizi arayacağım hemen konuşup dönüyom dedi devamlı 1 kere bile dönmedi hep ben aradım.
Bmw de çalışmıyorum sadece sizlerle durumu paylaşıyorum. Kendi aranızda konuşmalarınız bile bana inanılmaz fikir veriyor. Mesela ben şu yazıları okumasaydım. Motora gidip yapışacaktım. Şimdi baştan konuşacağım tabiki bunların hepsini.

Sanırım yukarıdaki hikayede tek suçlu borusan değil. Eğer ilgili kişii cingar kopartsaydı o zaman durum bence farklı olurdu. 24 bin avro verecem ve başıma bunlar gelecek...

Hondaya söylerdim. Sizin binanın önünde bmw yakacam tüm basını çağıracağım siz de bana bi honda hediye edin reklam olur diye...
Bi şekilde rezil etmek lazım affetmemek lazım.
Şimdi bu amcam ben motoru aldım diye italya yolunda motoru imanını gevretmesin....
" arkadaşlar bakın ne göstericem " diyerekten benim motoru tokatlamasın ?
Korktum walla...

Burda bahsedilen handikapların hepsini ikinci el motor alırken mutlaka yaşıyacaksın. O motoru borusandan deil de sahibinden alsan çok mu temiz kullanılmış olacak?
Ben şuan 2ci el bi F650 alacak olsam önce borusana gösterip bi rapor alırım, ki sen direkt olarak borusandan alıyorsun ve 3 yıl garanti veriyorlar.
Alacağın motor kendini kanıtlamış 10 numara bi makina.
Ama şu da bi gerçekki borusan servis ve satış sonrası hizmetlerde hiç tatmin edici değil.

edy
Bmw markasıyla alakalı bir konu değil, bu bizim ülkeyle alakalı bir sorunumuz. aldığımız motorun garantisi var diye seviniyoruz ama garantiden birşey değiştirmek kadar zor bişey yok. nedense hep kullanıcı hatası oluyor.

geçenlerde /www.sikayetvar.com adresinden araç kullanıcılarının şikatlerinin bir bölümünü inceledim. gerçekten öyle mantık dışı olaylar varki.. görünce hayret ettim. adamın daha yeni arabasının motoru kilitlenmiş. garanti dışııymış. gerekçeleri tabi herzamanki gibi kullanıcı hatası:mrgreen:

edy

Walla korktum. Buradaki kadın da sizi arayacağım hemen konuşup dönüyom dedi devamlı 1 kere bile dönmedi hep ben aradım.
Bmw de çalışmıyorum sadece sizlerle durumu paylaşıyorum. Kendi aranızda konuşmalarınız bile bana inanılmaz fikir veriyor. Mesela ben şu yazıları okumasaydım. Motora gidip yapışacaktım. Şimdi baştan konuşacağım tabiki bunların hepsini.

Sanırım yukarıdaki hikayede tek suçlu borusan değil. Eğer ilgili kişii cingar kopartsaydı o zaman durum bence farklı olurdu. 24 bin avro verecem ve başıma bunlar gelecek...

Hondaya söylerdim. Sizin binanın önünde bmw yakacam tüm basını çağıracağım siz de bana bi honda hediye edin reklam olur diye...
Bi şekilde rezil etmek lazım affetmemek lazım.
Şimdi bu amcam ben motoru aldım diye italya yolunda motoru imanını gevretmesin....
" arkadaşlar bakın ne göstericem " diyerekten benim motoru tokatlamasın ?
Korktum walla...

ben lafın gelişi ordamı çalışıyorsun diye takıldım, başka bir arkadaş gözün kapalı bmw al deyince şüpelendim:) kimse gözü kapalı motor almamalı? hele hele türkiyede gözlerini dört açmalısın. ben yamaha kullanıcıyım, yamaha markasını severim ama beldeyama'ya hayatta güvenmem. türkiye anlayış çok farklı, yurt dışında bir mal beğendin adamlar seni defalarca arayıp ne zaman geleceksınız. gelin test edin, peşinizi bırakmazlar. burda tam tersi, bişey almak istiyorsan koşturman gerek. bunun değişmesi lazım.

Uzadı biliyorum ama
2006 model 5000 km de test araçları varmış çok fazla kullanılmamış. Temizmiş ve Maviymiş
14 milyara verim diyor...
2006 model test aracının 5000 km de kalması için 4000. km de sağlam bir olay yaşayıp sonrasında elden geçirilip 1000 km denenip verim alınamadığından dolayı köşeye konduğuna dair bir his uyandı bende... :(

Paranoyak mı oldum nedir...

Uzadı biliyorum ama
2006 model 5000 km de test araçları varmış çok fazla kullanılmamış. Temizmiş ve Maviymiş
14 milyara verim diyor...
2006 model test aracının 5000 km de kalması için 4000. km de sağlam bir olay yaşayıp sonrasında elden geçirilip 1000 km denenip verim alınamadığından dolayı köşeye konduğuna dair bir his uyandı bende... :(

Paranoyak mı oldum nedir...

Aldığın bu mu :) Güzel ve temiz görünüyor ama videodan ne kadar değerlendirme yapılabilir ayrı konu tabii. O mavi demişsin, tamam.

Son düzenleme:
Hayirli olsun demekten baska bisey dusmez bize. Gule gule kullanirsin, kazasiz belasiz eskitirsin insallah. :cat:

:) walla aslında diyecek çok şeyin varmış gibi kesmişsin mesajı :)
ya gerçekten gördüğünüz sorun varsa söyleyin. Almış olmam birşeyi değiştirmez. En azından bilinçlenirim. Bir dahaki motoruma bunlarda dikkat ederim.

lütufpaşa ben de mavi sandıydım da meğersem 2007 olan maviymiş. Kırmızı olduğunu görünce sevindim aslında :)

Motora bindim kullandım gerçekten çok rahat bir motor. Video da yakınlaştığım yerlerde şüphelendiğim yerlerden ibaret.

Motor sağa sola yatırılmış 1-2 kez. Ancak sadece boya çiziği var 1-2 yerde.
Bunun dışında sellektor u calısmıyor ve sağ dikiz aynası kırık. Bunların yenisini takıp bana verecekler.

Bmw - rideracademy i de gördüm. bir basket bol sahasının 4/3 ü kadar bir yer açıkçası. Orada 2. vitese atana kadar zaten pist sonu geliyor. Burada zaten ne gibi bir zarar vermiş olabilir ki motora?
Zaten herhangi bi şekilde tümsekte olan bu eğitim yerinden motorla uçsa direkt landrover jiplere ve 520 lere çakılır uçan kişi..

Eh o zaman biraz daha hasar olması gerekirdi bence :)

Anladım ki sadece " anam anam düşüyom " diyerek 1-2 kez yere bırakmışlar motoru o kadar.

Son düzenleme:

edy

hayırlı olsun jayhoonova. kazasız belasız sürüşler dilerim.

:) walla aslında diyecek çok şeyin varmış gibi kesmişsin mesajı :)
Yok estağfurullah, gerçekten hayırlı olsun diyecektim. :)
Motora verebilecekleri zarar da düzgün yapılmamış bir rodaj olur en kötü sanırsam. O da benzin sarfiyatı olarak döner, yağ yakmıyorsa sorun yok demektir. Gerçi o bir BMW diyesi de geliyor insanın... Her neyse hayırlı olsun tekrardan. Umarım hiç bir sorun çıkmaz. :cat:

Not:
"Motosikleti: Henüz Yok" yazıyor hala imzanda :wiinkk:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun! Kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar