Borunuza Sahip Çıkın!

İlahi Khutuck,
Başlığa bakınca, kesin gündem konusu Başbuğun tutuklanması ve onun kullanılıp bitmiş lav silahının bir nevi boş kovanı olan borusuna boru demesi sebebiyle, açılan tartışmaya atıf yapıyorsun zannettim.
Tıklayıp tarih ve içeriği okuyunca bir önerme veya ifadenin zaman ve koşullara göre nasıl da değişebileceğini farkettim.
Şu an Dubaideyim akşam 6 oldu ve soğuk bir şeyler:wiinkk:içemediğim için senin konunla serinledim vallahi:)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
benim evde var bir futbol topu büyüklüğünde...öyle matah bişey de değil...bor madenimiz çoktur..ama şu an alıcı olmadığı için 5 para etmemektedir. Bilindiği gibi bir malın fiyatı arz ve talebin kesiştiği yerdir...talep az olduğundan şu an için çok ucuzdur..

Sevgili Kardeşlerim,

Bir konu hakkında kesinleşmiş bilgi sahibi değilseniz yazmayınız , Bor madenini gayet güzel işliyoruz ve işlenmiş hali ile satıyoruz. Şu anda önümüzdeki yılların üretimi dahi satılmış durumda ve dünyadaki 1 numaralı üreticiliğe doğru ilerliyoruz piyasadaki Amerikan tekeli kırılmış durumda ve fiyatları belirler duruma geldik. Ancak internette dolaşan şehir efsaneleri gibi kilosu binlerce dolar falan değil , tonu 300 usd civarında . Amerikalılarda bu fiyata satıyor bizde bu fiyata satıyoruz. Bizim avantajımız saf boru elde etme maliyetimiz Amerikalılardan çok çok daha düşük . Türk boru piyasaya girmeden önce Amerikalılar tonu 750 usd civarına satıyorlardı .

Sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar