Börü 1200cc. (Türk malı chopper motosiklet)

ulan hiç tarzım değil ama müthiş duruyor ya.. şunu alıp 2-3 ay amerikayı gezecen baba sadece. çöllerde, uçsuz bucaksız yollarda, kanyonlarda, ulusal parklarda, 5 şeritli otobanda, tek şeritli kasaba yolunda... sadece demir aygırın ve sen... arada da saçma sapan motelin birinde meth bağımlısı bi prostitute olur o kadar.. hayat bu aq ya..

I've beeen through the desert on a horse with no nameee it felt good to be out of the rainnnnnn
laaa laaa la lala laa la la

images

Motosikleti
yok:(
arkadaşlar adamlar instagrama "olucak" yazmışlar benim forumda yazdığım gibi offical sitelerinden yazmışlar. bazı şeyleri abartma durumumuz oluyor maalesef. tamam birilerine motosiklet satmışlar ama olm görünen yüzleri çok kötü ulan. madem bu kadar iyi işler yapılıyor neden bu adamlar dandik ai görselleri ve içerikleri kullanıyor? he tamam adam o kadar adam çalıştırmış bir iş gücü yaratmış ama şu içeriklerini ve makyaj yüzünü düzelt be adam biraz stallone reis motoru aldı biliyoruz artık hikayeyi tamam ok.

Bizim milletin hikaye anlatıcılarına tapma olayı var ve bu durum kadar ayar olduğum başka bir şey yok . Orkunada böyle tapıyorsunuz başkalarınıda böyle 20 yıldır aynı şeyi veriyorsunuz. sıfır mukayese, fiyat farkına bak adam düdükleme ortamı.

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ben onu bunu bilmem, adam ÜRETİYOR mu? Buna şuna bok atmanın manası nedir? Adamın yanında çalışan ve adama iş yapan kaç kişi para kazanıyor? Ha adam sadece bu sektörde de üretim yapmıyor. Üreten adam değerli adamdır. Varsın sana bana hitap etmesin? Kaç yıldır satıyor? Adamı vay olmadı, para kazanamadım diye bir yerde gördünüz mü? Hedef kitlesine uymuyorsan kafanı çevirir gidersin bu kadar basit. Varsın sosyal medyasını doğru yönetemesin.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
888.888 TL + Vergiler kısmına kadar her şey çok iyiydi. 😊

• Haha
Tepkiler: Ged
tt customs yıllardır custom motosiklet -yapıyor- diyip geçelim. üretim mi, montaj mı tartışmalarına gerek yok. bu olay ısmarlama giyim gibi özel bir iş.
bunlar da alıp yollara vuralım motoru değil.
seyretmelik, koleksiyonluk, arada bir çalıştırıp sesini dinlemelik, eşe-dosta 'bunun benzeri var ama aynısından bir tane daha yok' demelik zengin oyuncakları üretiyor. iyi ki de yapıyor. dünyada bunu talep edenler var, bu türk firması da bu talebe cevap veriyor.

koleksiyoner olsam bu sınırlı üretim'lerden bir tane almak isterdim, de sıra bana gelir miydi, bilemiyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi 1 Mayıs yaklaşıyor, program belli mi?

Karar verdin mi nerede cop yiyeceğine? :)
Bizim burada bir şey olmuyor. 2-3 tuzu kuru sendika ve chpliler toplanıyor o kadar. BUralarda olay pek olmadığı için de buralardaki polisleri coplama bayramı için büyük şehirlere aktarıyorlar. :ROFLMAO:

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Simdi parktan donduk cocukla. Bi buyukanne beynimin icine etti "eymen eymeeen" "eymeeen oraya cikmaaa" "eymen oradan kaymaa"
Bazı isimlerin diğer dillerdeki karşılıkları da mühim; erkeklerde Dikmen, kadınlarda Semen İngilizce karşılıkları son derece sorunlu isimler. (ABD'de yaşayan bir Dikmen biliyorum...) Bir arkadaşımın adı Ufuk Boy olan bir tanıdığı varmış; ABD'de bayağı dalga konusu oluyormuş. 🤣 💦

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bazı isimlerin diğer dillerdeki karşılıkları da mühim; erkeklerde Dikmen, kadınlarda Semen İngilizce karşılıkları son derece sorunlu isimler. (ABD'de yaşayan bir Dikmen biliyorum...) Bir arkadaşımın adı Ufuk Boy olan bir tanıdığı varmış; ABD'de bayağı dalga konusu oluyormuş. 🤣 💦
Bizim hanim cocugun adini japon cizgi filminden gorup koydu😂

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
açıklamaya çalışırken napacaksınız acaba çok merak ediyorum ahahah vallahi iyi cesaret helal olsun :LOL:
Yok yaw gayet da sagda solda duydugumuz bi isim😂 farscada da var ermenicede de😂 ama hanim gercekten saiki ksuo'daki karakterlerden birinin ismi olarak koydu😂
OSman dayidan buraya bir normal degilim karikaturu bekliyoruz

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ermenicede ne anlama geliyormus?
Ermenice: Aren ismi Ermenice'de yaygın olarak "kutsal dağ", "güneşin aurası" veya "ışık" anlamlarına gelmektedir. Köklü bir Ermeni ismi olarak bilinmekle birlikte, bazı kaynaklarda "iyi", "soylu" veya "güçlü" anlamları da atfedilmektedir
Farsça: Çöldeki en parlak, görkemli kum tanesi.
İskandinav/Norveççe: Kartal.
Hititçe: Işık, "Işığın çocukları"

Bence anlamlı bir isim vermişsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar