Bornovadan selamlar...

Merhaba ben rıfat yaşım 20 12 yaşımdan beri motosiklet sürücüsüyüm ama aranıza katılmak buguneymiş motosiklete ailem karşı oldugu için herzaman kendi çabalarımla almışımdır bu yüzden pek kaliteli motosikletim olmadı motoran comanche 125 i zar zor alabildim oda ikinci el okul yüzünden çalışmaya pek fırsatım olmadı. forumunuzu uzun bir süredir takip ediyorum çok yararlı bilgiler sunuluyor bende bildiklerimi anlatmaya bilmediklerimi anlamak ve beraber yeni arkadaşlıklar kurmak için üyeliğimi tamamladım ve sizlerleyim. Saygılar...:)

Hoşgeldin aramiza ! Bornova güzel muhit ama bucadan sonra en tehlikeli trafik oralarda. Güvenli sürüşler .

Hosgeldin aramiza bende yeniyim
Önemli olan motorun kalitesi degil
Önemli olan temiz kalpli insan olmak:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldiniz.iyi forumlar.

Valla ben yamahadan once cin mali ismini bile telaffuz edemedigim bir motora biniyordum ege yeli dedigi gibi motorcu olmak icin hepimiz ducati ye yada triumph a binmek zorunda degiliz . Onemli olan onun istundeki insan ve trafikdeki motorculari ornek gosteren davranislari.
Sevgiler

c90

Hoş geldin Rıfat bey kardeşim
iyi forumlar
keyifli sürüşler

Sağolun teşekkürler herkesin durumu yetmiyor kaliteli motorlar almaya böyle en azından işimizi gören zevkimizi alabileceğimiz bir motosikletimiz var ama koruma ekipmanım herzaman iyidir daha önce birkaç vukuata girince aklım başıma geldi ki girmeden önce düşünmeliydim :p

hoş geldin abi aramıza daha bende bugun geldim :) abi motorun kalitesi önemli değildir bence . motorun kalitesinden önce can güvenliğini arttırmak lazım :) yani güvenli motor sürmek :) :) biliyorsundur belki ama söledim ben :) inşallah bende motorumu alıcagım allahın izniyle . benim ailemde ters babam . arabayı verıyor al gez diyor ama . ben motor istiyorum . tabi arabayıda alıyom :D kullannıyom :D napam :d kendi çabalarımla honda cbr 125 almayı düşünüyorum . neyse çok konustum :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar