By Mükemmel Katılım 7 Ara 2006 Mesajlar 1,842 12 Ara 2007 #41 Hayırlı olsun abi, güle güle kullan...:rendeer:
thedentist Katılım 11 Nis 2006 Mesajlar 186 12 Ara 2007 #42 hayırlı olsun...ama bi konuda üzüldüm.bu motor yamaha cygnus x in birebir imitasyonudur.isteyen fotoğraflarını yan yana koysun baksın...
hayırlı olsun...ama bi konuda üzüldüm.bu motor yamaha cygnus x in birebir imitasyonudur.isteyen fotoğraflarını yan yana koysun baksın...
ümmet perkitan Seni unutmayacağızNur içinde yat Katılım 20 Haz 2006 Mesajlar 4,166 14 Ara 2007 Konu Yazar #43 kendi motorum servisten çıktı buna sığamadım küçük olduğu için yedeğe aldım ledowu.şimdi tekrar motorana biniyorum
kendi motorum servisten çıktı buna sığamadım küçük olduğu için yedeğe aldım ledowu.şimdi tekrar motorana biniyorum
okayyorukcuoglu Katılım 17 Ağu 2007 Mesajlar 1,470 14 Ara 2007 #44 ümmet perkitan' Alıntı: kendi motorum servisten çıktı buna sığamadım küçük olduğu için yedeğe aldım ledowu.şimdi tekrar motorana biniyorum Genişletmek için tıkla ... haklısın ümmet abi bu motor bendede bağımlılık yarattı başka motorda rahat edemiyorum
ümmet perkitan' Alıntı: kendi motorum servisten çıktı buna sığamadım küçük olduğu için yedeğe aldım ledowu.şimdi tekrar motorana biniyorum Genişletmek için tıkla ... haklısın ümmet abi bu motor bendede bağımlılık yarattı başka motorda rahat edemiyorum