Borelli Ledow İçin yardım

Merhabalar arkadaşlar forumumuzun en taze üyesi olarak sizlere akıl danışmak istiyorum.

Hysoung gv 250 almak istiyorum fakat fiyat olarak şuanda aşıyor

Regal Raptor bakınırken borelli ledow ile karşılaştım görüntü olarak regal ile aynı fakat hiç duymamıştım. araştırmalarımda da borelli ile ilgili pek fazla birşey yazan olmamış sizce nasıl bir motor tavsiye eder misiniz? regal mi borelli mi diye sorarsam hangisini dersiniz? yardımcı olursanız sevinirim.

Sürdüğüm en kötü motordu. Belki de bana kötüsü denk gelmişti.3-4 ayda çıkardım elimden. GV nin yanından geçemez. Regallerdeki malzeme kalitesi daha iyi sanki.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Kendisi Yamaha Virago 250 nin Çinli kopyası diye biliyorum.Bir kaç farklı Çin markası aynı motosikletten piyasaya sürdü.Bunların arasında Bisan,Lifan,Kee-way,Monero vb.var.Kee-way'in Super Shadow'u hem gövde motor bloğu olarak hemen hemen aynı Land Cruiser modeli ise farklı şasi ama aynı motor bloğunu kullanıyor.Land Cruiser ve Super Shadow'u deneme fırsatımız olmuştu arkadaşla.Genel olarak diğer Çinli cruiserlara göre daha güzel bir sürüşü var.Genel olarak kullanıcıları memnun ama tabii Çin malı çok fazla bir beklentiye girmemek gerek.Ben şahsen Land Cruiser'dan memnun kalmıştım sesi benim motosikletten daha hoş gibi ama genel yapım kalitesi,performansı,konforu GV 250 ile kıyaslanamaz.Bana deselerki 4000 TL altı 2.el bir Çin malı cruiser seç al deseler Bisan,Lifan,Kee-Way,Monero veya Borelli Ledow un ürettiği Virago 250 kopyasını alırdım.Tabii 2. el alacağından hor kullanılmamış sağlam olmasına dikkat etmek lazım.Motosikletler yapılan bakıma,sahiplerinin gösterdiği özene göre aynı marka model bile çok farklılık gösteriyor.Mesela benim bir arkadaş Bundan bir kaç sene önce Land Cruiser almıştı ilk aldığım motosiklet süperdi pırıl pırıldı,motosikleti aldığı eleman çok iyi bakmıştı motosiklete ama arkadaş biraz hor kullandı fazla özen göstermedi en son satmadan önce kullandığımda sanki o motor gitmiş başka çok daha kötü bir motosiklet gelmiş gibi hissettim.

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim o zaman ben beklemeye devam edeyim benimde aklımda gv 250 var ilk günden beri ama işte yaz sezonunada girdik fiyatlar otomatikman arttı bir kac takip ettiğim vardı fiyatları yükseldi hemen bildiğinden şaşmayacaksın çok teşekkür ederim.Bu Arada Tavsiyelerede açığım

merhaba arkadaşım bende senin gibi iki motosiklet arasında kalmıştım ledov CMX250a aldım gerçekten çok isabetli bir karar vermişim çok az yakıyor yamahaya çok benziyor sesi mükemmel (Orijinal sesi) eksozlarını açtırırsan daha gür bir ses elde edebilirsin tek kötü yanı ön tarafın regal raptöre göre kısa olması diğer özellikleri ise mükemmel tavsiye derim

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim o zaman ben beklemeye devam edeyim benimde aklımda gv 250 var ilk günden beri ama işte yaz sezonunada girdik fiyatlar otomatikman arttı bir kac takip ettiğim vardı fiyatları yükseldi hemen bildiğinden şaşmayacaksın çok teşekkür ederim.Bu Arada Tavsiyelerede açığım

Dostum eğer ilk motorun olacaksa gv250'e pek bakmamanı öneririm sebebi ise yedek parçası biraz tuzlu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar