Borelli İtalyan mı? Çin'li m?

bir iki gündür borelli markasıyla yeni bir reklam yayınlanmaya başlandı. Reklama göre İtalyan menşeyli, ancak Çin motorlarına o kadar benziyor ki; sanki İtalyan montajlı çinli gibi. Türkiye genelinde bayilik dağıtacağı bildirilen firma Doğuş pazarlama bekliyelim ve görelim bakalım
sitesi faaliyette ancak yeterli açıklama yok.
http://www.borellimotor.com/

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anası çinlidir babası italyandır

arora nın ürünleri bunlar yaa :) direk çin abi yok öle italyan falan filan :)

bu modellerin hepsi şu an bir çok farklı isimle piyasada satılıyor, fiyatları
yazsalardı orjinal İtalyan olup olmadıgı anlaşılırdı aslında ama ben
zannetmiyorum orjinal olduklarını, Çin ürünleri hepsi, akılları sıra
İtalyan markası havası vermeye çalışıyorlar, piyasaya kötü bir giriş
bence.....artık yersek

Arkadaşlar. İsmi İtalyan ancak bildiğiniz Çin malı. Tüketicileri yanıltmaya yönelik olarak İtalyanca bir isim koymuşlar. Firmayı aradığımda aynen,"Bu mallar Çin malı değil mi? diye sorduğumda "Ama ismimiz İtalyan" diye cevap verdiler. Takdir sizlerin.

bende Çin malı oldukları kanısındayım. Bu da gösteriyor ki; firmalar Çin mallarının olumsuz etkilerini yok etmek için yeni taktikler geliştirme peşindeler. Keeway'ın Macar malı olarak belirtilmeisde benzer kaygılardan mı acaba?
Diğer önemli bir husus Borelli V motorlu makineleri getireceğini reklamında belirtmiş. Keeway'den önce getirirse baya neşelenir ortalık

"da get lo" diye bi markada ben çıkarmayı düşünüyorum orcinal fransız-alaman-japon-italyan vb karşımı

hihoha hihoha

:p ::dalga:: ::dalga:: ::deliir::

en üst solda 200-A diye bi motor koymuşlar race tarzı.. onun hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar.. çok hoş duruyo ya....

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

arkadaşım kimse senin bildiğinden fazla bişey biliyo olamaz daha türkiye ye gireli ne kadar olmuş kim almış bunlar ancak zaman içinde olur asya mondial gibi gireli 1 yılı geçen modeller hakkında bile yeni yeni fikir yürütülebiliyor...

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
%100 çin...Ve + olarak ne kadar kaliteli bir marka olduğu da İtalyan ismi koyarak milleti kandırmaya yönelik düşüncelerinden belli.Zaten bu nasıl bi cümledir ki mantığı ne yani müşteriye ''ama ismimiz İtalyan'' demek:silent: Diğerlerinden çok farklı olacağını sanmıyorum ama umarım müşteri hizmetleri açısından diğerlerinden daha iyi olmaya çalışırlar:cat: Şahsen şimdilik en azından piyasaya daha önce girmiş markaları tercih ederdim,tabi iyi nam yapanları...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar