Bolu-Yedigöller gezim. Cennet uzaklarda değilmiş...

Pazar gezisi için planlar yapıyordum. Oruç tuttuğum için acaba sıcakta dayanabilirmiyim diye düşündüm ve bir anda gözümü karartıp eşimide alıp Boludan Yedigöllere gitmeye karar verdik. Aslında Yedigöller çok uzak olmasada zorlu patika yollar yüzünden 45 km lik yolu neredeyse 2 saate alabiliyorsunuz. 2 saatte dönüş tam 4 saatlik bir yol Yedigölller. Yollar o kadar virajlı, inişli ve çıkışlıki anlatamam. Yukarılara tırmandıkça yaz mevsimi bitip sanki kışa girmişiz gibi soğuyor hava bir anda. Tabi tırmandıkçada manzara mükemmelleşiyor. Yedigöllere motosiklet giriş ücretleri 5, araba ücretleri 10 tl. içeriye girdiğiniz an irili ufaklı 7 tane göl sizleri bekliyor. Mangal yapanlar, çadır kuranlar, balık tutatnlar herkes çok mutlu ve keyifli. Herşeye rağmen eğer motorunuza güvenmiyorsanız kesinlikle gitmenizi tavsiye etmem çünkü hem yol şartları çok ağır ve yorucu hemde telefon çekmiyor. Maazallah lastik patlasa haber vereceğiniz kimse yok. Yolunuz Bolu tarafına düşerse Yedigöllere mutlaka uğrayın pişman olmazsınız...

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
eline ayağına motoruna sağlık abicim...:cat:
en çok gitmediğim yerlerden 2. si...
1. de erfelek şelaleleri...
kısmet ederse bu yaz ikisine de gitmeyi düşünüyorum...

yuregıne saglık guzel gzı olmus yedı goller 10 numara bır yer mutlaka 1 kerede olsa gorulmelı

güzel kareler için teşekkürler ayrıca motrsikletinin markasınıda ilk defa duyuyorum nerden buldun :)

Bolu'da iki sene okumama rağmen yedigölleri görmek hiç nasip olmadı.Sayenizde kısmen de olsa görmüş oldum.Elinize,yüreğinize sağlık.

F54

tekerine sağlık güzel yerlere gitmiş kadar oldum...

MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN NE MUTLU SANA ... BOXER ALMA SEBEBİM SENSİNDİR.. TEBRİK EDRİM FOTOĞRAFLARDA ÇOK PROFESYONEL DURUYOR..
:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mutlaka gitmem gerektigini dusunuyorum bu resimlerden sonra.
cennet gibi sessiz doga ile icice temiz hava ayrica kamp icinde yer var sanirim bu yazki yillik izinimde sakarya bolu izmir mugla antalyaya giderken yedigöllere ugrayip 1 gun kalicam insallah .

Adana İl Temsilcisi
evet,yılladır duyarım,okurum ve fotolarına imrenerek bakarım.hep gitmek istediklerim listesinde yer alır ama şu hep bahsedilen yolun bozukluğu.neden hiç yapılmaz merak etmişimdir.fotolar için teşekkürler,ADANA'dan selam olsun.:king:

Harika fotoğraflar çekmişsiniz, tebrik ederim. Günün birinde oraları çıplak gözle de görmek istiyorum.

Güzel bir gezi olmuş, bu yaz bitmeden bir hafta sonu çadır kurayım :)

bende geçen ay

10410212_10152434834324556_1760650143830164039_n.jpg

buradan sol tarafı gezmiştim

MCV

Paylaşım için teşekkürler güzel bir gezi olmuş.Resimlerde süper.
Bolu ya geldiğimde gitmeye niyetlenmişken bir kaç kişinin yollarının bozuk olduğunu söylemesinden dolayı vazgeçmiştim.
Ama içimde bir uhde olarak kaldı doğrusu.Gidilmesi gereken yerlermiş...

büyük depremden önce gitmiştim kaç sene oldu yeniden tazelenmek ister iştahım kabardı :)

soa

onca şehir gezdim şu boluyu gezmek bir nasip olmadı. Resimlerden muhteşem bir doğa olduğu belli elinize emeğinize sağlık.

Çok güzel bir paylaşım olmuş resimlerde harika Gitmeyenlere gitmek nasip olur inşallah.

hakikaten cennet gibi bir yermiş ama bu yola ancak cross motosiklet ile gidilir.
tekerin düz bassın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar