Güzel fotoğraflar, sadece fotoğraf yerine bir anlatım da yaparsan daha güzel olur.
Güzel gezi olmuş,manzara harika..Elinize,ayağınıza sağlık.Kazasız,belasız nice geziler dilerim..
Bahar geldi ya gezin tabiyayla çok güzelmiş yalnız.....
Gezi dediğin böyle olur. :rendeer:
Bende tanışmak isterim sizinle geleceğiniz zaman haberim olsun size katilabilirim . Profilimde iletişim bilgilerinden bana ulaşabilirsiniz... Saygılarımlakardeşim güzel gezmişsin tebrik ederim. mudurnu,seben ve abant taraflarına çok kez gittim.şöyle söyleyim doğası,bol oksijenli yaylaları ve göllerine hastayım.havalar düzelsin inşallah,mudurnu,sünnet gölü ve göynük yapacağım tanışmak isterim.sevgilerimle...
Vay vay vay iyice açtın sezonu kardeşim güzel gezmişsin.İlerde alıcam birtane cross bende canımı istettin.Ybr le yaptığım işler aklıma geldi ::mrgreen:
Maalesef :mrgreen: Arazide iyiyimdir ama :mrgreen:
kardeşim güzel gezmişsin tebrik ederim. mudurnu,seben ve abant taraflarına çok kez gittim.şöyle söyleyim doğası,bol oksijenli yaylaları ve göllerine hastayım.havalar düzelsin inşallah,mudurnu,sünnet gölü ve göynük yapacağım tanışmak isterim.sevgilerimle...
Güzel bir gün olmuş
Tuncay yazın geliyim de gezdir beni oralarda![]()
güzel bir gezi olmuş , önümüzdeki haftalarda çele tepesine çıkmayı düşünüyorum sizlerde katılmak isterseniz haberleşebiliriz.