Bu gün Düzceye gittik bizim movie xl büyüdü grand dink 250 oldu nihayet. My heart artık kısa geziler bizide kesmez.:cat::cat:
anammm abi hadi hayırlısı olsunda sen scooterla bizi tokatlarsın artık
Allah kaza bela göstermesin:rendeer:
Bu gün Düzceye gittik bizim movie xl büyüdü grand dink 250 oldu nihayet. My heart artık kısa geziler bizide kesmez.:cat::cat:
yenı motorunuz hayırlı ugurlu olsun ...kazasız belasız binersiniz inşallah ...
Abi o motorun aynaları cok guzelmıs .....![]()
sen nerden çıktın yawws:cyclopsaninsallah benim vardiya ters düşmez
Ey Bolumun güzel insanları M.Kanlıcalı, A.Rıza Ayvaz bilumum Bolulular nerelerdesiniz.Ara sıra uğrayın yaww.Sadece formları okuyup okuyup gitmeyin.Kanlıcalı bir okul servisi işine takmış,A.rıza Düzceye tayin olucam diye uğraşıyor, Turuncu çerezci Fahrettini zengin edicem diye uğraşıyor Leventte bir türlü cbf 250 yi satıp motoru büyültemedi, Sahi Alcholl nerelerde ya, Allahtan Myheart ortalıklarda gelip geçerken olsun ara sıra görüyoruz. My heart ufak bir gezi organize et te tekerlerin pası silinsin bu hafta Ankara MT gelicekti havadan korktu gelemediler.Bizmi gitsek Ankaralara ne:cherry::cherry:
Bolu MT üyeleri İstanbul moto show fuarına 22 MART 2008 Cumartesi günü sabah saat 06.00 da hareket Gidiş - Dönüş 20 Ytl ye gelmek fuarı gezmek isteyen varmı?? Şu an 10 kişi varız. 10 kişi daha olursa adsam başı gidiş dönüş 20 ytl.Gitmek isteyenler isimlerini yazdırsınlar.
İstanbul Motor show katılım listesi
1. Mustafa ÖZEN
2. Kenan ÖZEN
3. Murat AYDIN
4. Yusuf AYDIN
5. A.Rıza AYVAZ
6. t_u_runcu
7. My Heart (HARUN)
8. Levent ŞAHİN
Devamı gelir inşallah 20 kişi olursak adam başı 20 ytl.:queen:
Sen Apoyu götür Abi.. Ben Harun Sabah ÖzBolu 05,00 İstanbul Otobüsüne Atlar giderim free :bounce:
Alınırım Valla Abi. Ben Harun:cherry:
Ben 2 Kişi Daha Ayarlamaya çalısacam...
merablar abi öncelikle yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun:cat:dediğin gibi ben bi büyütemedm:cherry::cherry:memnunum kıyamıyom motora:cherry:motoshowada beraber gidebilsek güzel olur