[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ooo bizim bolu mt 3. sayfanın sonuna gitmiş ...kimse bişi yazmıyor ..güncel tutalım beyler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eski ilimiz Bolu ya selamlar.Gezi düzenlemiyormusunuz arkadaşlar.

a.s...
motosikletimiz yok ki ..gezi yapamıyoruz.. :)
zaten havalar da pek musade etmıyor gezi yapmaya ...

fuar için biletleriniz bende arkadaslar ...hepınızıde getittirdim... iştediginiz zaman alabilirsiniz...

kenan biletler sınırlı sayıda geldi de eger bilet bulamazsanız ben size ist de ayarlarım...

Nice aylardan sonra herkeslere merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 9 aylık tır şoförlüğü yapmam sebebi ile buralardan uzak kaldım,
inşallah yine farklı ve güzel etkinliklerde görüşmek üzere,,,
kazasız belasız sürüşler dileklerim tüm dotlarımla olsun...

@Mustafa ÖZEN

Başlayalımda abi bu sene uzun yollar düşünüyoruz.Abant gölcük vb ile ugrasmayacaz..:wiinkk:

@bypro

Dostum sağol iyi dileklerin için... Bu sene yine sizin o taraflardan doğru sizleride alıp geçeriz Adapazarı fln bi yerlere :)

Ayrıca Arkadaşlar Motoshow 2008 için biz 22.03.2008 Cumartesi 05:00 Öz bolu arabasıyla İstanbul'a Gitmeyi planlıyoruz. Rezervelerimizi yaptırdık... Gelmek isteyenler olursa rezervelerini yaptırsınlar...

Son düzenleme:
bolu MT herkeze merhabalar bolulu değilim ama çocukluğum göynükte geçti aranızda göynükten kimse varmı? birde yazın motosikletle göynüğe gitmek istiyorum nasıl giderim yardımcı olursanız sevinirim

bolu MT herkeze merhabalar bolulu değilim ama çocukluğum göynükte geçti aranızda göynükten kimse varmı? birde yazın motosikletle göynüğe gitmek istiyorum nasıl giderim yardımcı olursanız sevinirim

Su ana kadar bolu mt de goynukluye rastlamadım... Göynük e Boludan gitmek İstersen

Bolu-Mudurnu-Göynük

İstanbuldan Gitmek İstersen (Yasadıgınj yer İst Yazıyor)

Akyazı-taraklı-Göynük

Ulaşımı O Şekilde Tamamlayabilirsin :)

Su ana kadar bolu mt de goynukluye rastlamadım... Göynük e Boludan gitmek İstersen

Bolu-Mudurnu-Göynük

İstanbuldan Gitmek İstersen (Yasadıgınj yer İst Yazıyor)

Akyazı-taraklı-Göynük

Ulaşımı O Şekilde Tamamlayabilirsin :)

eyvallah saolasın ilginize teşekkürler

Uzun yol derken nereleri kasteddin benim için farketmez. İnşallah motoru grand dink 250 yapıcam. Burdan akdenize bile ineriz. Ama ilk etapta Adapazarı karasu falan yapalım hem yol çok güzel hemde baya bir km.tutar. Organizasyonu yap toplanalım.:bounce::bounce:

@aparat

Rica Ederiz Ne Demek..

Uzun yol derken nereleri kasteddin benim için farketmez. İnşallah motoru grand dink 250 yapıcam. Burdan akdenize bile ineriz. Ama ilk etapta Adapazarı karasu falan yapalım hem yol çok güzel hemde baya bir km.tutar. Organizasyonu yap toplanalım.

Valla Yazın Temmuz Gibi Falan Adapazarı Karasu vb yerler yaparız... Hem Karasu da benım arkadasım var. Organizatörlüğüde o zamanki durumuma göre değişir abi söz vermiyim :) Ama bi şekilde ayarlarız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar