[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Yaaaww oolum geçen sefer de böyle son dakka kararıyla iş yaptınız hee.

Kendi aranızda karar veriyonuz sonra da son dakkada haber verip gelir misiniz diyosunuz.:farao:

O kadar söyledik bi zaman ayarlayalım, bi yer felan kararlaştıralım, gidelim dedik
ama nafile.

Müsait olsaydım gelecektim vallaa, ama neyse...:)

yaw kardeşim bi işi cok planlayınca olmuyo aniden yapınca daha zevkli oluyo,ama cok şey kaçırdınız vallah dimi "MAYHART" dönüş yolu falan cok süperdi heyecan ve aksiyon doluydu:queen:

Seninki de acayip bi bakış açısı işte :queen:

Dönüş yolu niye o kadar heyecanlıydı?

Ralli mi yaptınız naaptınız? Hem gölköy e gitmemiş miydiniz siz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Seninki de acayip bi bakış açısı işte :queen:

Dönüş yolu niye o kadar heyecanlıydı?

Ralli mi yaptınız naaptınız? Hem gölköy e gitmemiş miydiniz siz?

hemen cvp vereyim arkadasım..
surucusu bayan olan (cok guzel bi kız mıstı oyle dediler ) peugeot marka (gri 106 ) aracı taciz etmısler ..yarıs yapmıslar ..sıkıstırmıslar ...vs vs vs ..:queen::queen::queen:

valla ya biz coskunmuyuz kardeşim Ne biçim anlatıyosun bizi milletin yanında cok ayıp cok... Biz Alnımızın akıynan 160-170 bastık Diğer araçtaki sürücü 140-150 bastı biz de doğal olarak yanından biraz geçivermiş olduk :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ya biz coskunmuyuz kardeşim Ne biçim anlatıyosun bizi milletin yanında cok ayıp cok... Biz Alnımızın akıynan 160-170 bastık Diğer araçtaki sürücü 140-150 bastı biz de doğal olarak yanından biraz geçivermiş olduk :p

dukkanda anlatırken daha agzının suyu akıyodu:p ..bilmiyorum atık coskunmusun nesin..

he yaw kendi gelemdi ya kıskanıyo ondan böle yapıo:p

siizin neyinizi kıskanacam loo..işter içmeye gidin işter s..maya ...:queen:
iyikide gelmemısım...içkili içkili araba kullanmısınız,,bak myhört itiraf etmıs hız limitlerini asmısınız.......

Son düzenleme:
Hız limitlerini zorlayabiliriz önümüzü gördüğümüz sürece... My hört ne demek bilen var mı ? Musti bole g.den bi şeyler uydurmaya bayılıyosun ya.. Ağzımın suyu aktıgı fln yok hem ne coşkunluğumu gördün len. Kanki dedik bagrımıza bastık Akrep gibi soktun bizi anasını satım...

dukkanda anlatırken daha agzının suyu akıyodu:p ..bilmiyorum atık coskunmusun nesin..

siizin neyinizi kıskanacam loo..işter içmeye gidin işter s..maya ...:queen:
iyikide gelmemısım...içkili içkili araba kullanmısınız,,bak myhört itiraf etmıs hız limitlerini asmısınız.......

olm o zaman ne ikidebi yemeğe götürmüyn die kafamı şişrdin gidincede gelmiyon hem ben içmedim isteyen içer isteyen içmez,:cat:hız limitlerini aşmış diyene bak,ula sen o yolda motorun üzerinde motorla bütünleşip motorun yapabilece hızın 2mislisini yapmaya calışıyodun ben koskoca arabayla 160 yapmışım cokmu:cherry:

musti hem soyle bakalım kanki full name ne demekmiş?? Ya da facebook ne işe yarar nedir? Google dayımda bütün soruların cevabı var ama kullanmak sorun işte :)

hehehe... ne yani bu muydu bütün atraksiyon?:queen:

hadi hadi... anlattığınız kadar ufak olmamış bu kapışma galiba :cherry:

yaww bu arada bahsettiğiniz 106 boludaki 06 plaka değil di mi?:queen:

Ne diyon alper yaa...

Seni de parmaklarını yuttu sandık haa nerelerdesin bakiim.:pr:
İki satır eşlik etsen şu muhabbete bir yerin mi incilir:cherry:

Neyse uzatmıyım, geveze felan dersin sonra :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar