[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
valla ya alcohol. Gel sende sucuk diye diye agzında tuy bitti... En sonunda sırf senin için sucuk partisi yapıyorum sende diosun ki ben gelmicem.. olmaz ama kanka süper olcak bu gezi...

bakıyorum da listede ki arkadaslardan fire olmaya başlamıs ... Alcohol gel işte abicim ya şöyle bir cosalım sucuklarımızı yiyelim.Myheart kardeşim söz veremem ama bir bayan arkadaşla gelebilirim inşallah vazgecmez.Senin de kız arkadasının canı sıkılmamıs olur.Gerci sen varken nasıl canı sıkılsın dimi kardesim??:p

bakıyorum da listede ki arkadaslardan fire olmaya başlamıs ... Alcohol gel işte abicim ya şöyle bir cosalım sucuklarımızı yiyelim.Myheart kardeşim söz veremem ama bir bayan arkadaşla gelebilirim inşallah vazgecmez.Senin de kız arkadasının canı sıkılmamıs olur.Gerci sen varken nasıl canı sıkılsın dimi kardesim??:p

olsun olsun ben olsamda canı sıkılıyo ya kız tek basına kalmasa iyi olur.. Hem sende diğer kızı bi kız daha geliyo diye daha rahat kandırabilirsin :p :p

myheart doğru diyosun ben birde o şekilde psikolojik baskı yapıp iyice ikna edeyim :cat:

eee kanka biz bilioz bu işleri :p (Aman benim hatun duymasın keser beni :queen: )

neyse myheart senle başedilmez ama motorculuguma laf yok.Ben asfalt motorcusuyum yiyiyorsa asfalta gel haha:bounce:

myheart nedir planların asfalt yola yag mı dökecen yoksa ben düşürecekmisin ben kızla gelmem o zaman???:pale:

asfaltta görüşecez kanka..

Neyse yeter bu kadar forumu pislettiğimiz :mrgreen:

Ee arkadaslar şimdi gelmeyenler parmak kaldırsınlar...

ben gelmiyorum sanirim son dakikaya kadar belli olmaz ama % 80 gelemem gibi gorunuyor

ne o alper bugün bana fatihi veya yılırımı alcan dedin bu kızda kim la varsa banada bul bitane bende getireyim maksat insan gezdirmek:)bu arada myheart motorun dişlisini değiştimeyi planlıyo baklım inlaşşah patlamaz:)

Arkadaşlar 06.05.2007 Tarihindeki Gezi için Bulusma Rotamız

Saat 09:00 Da Kardelenin Önünde Hükümet Meydanı kesin ve kesinlikle Orda olmanız...(Erteleme nedeni O saatte acık market bulamayabiliriz..Mudurnuda da pazarları marketler acık olmuyormus.)

09:30 Da da marketten cıkıp esyaları düzenledikden sonra yola cıkıyoruz Yaklasık 09:30 u bulabilir.. Ama siz 09:00 da kardelen onunde olun Cünkü hangi marketten alısveris yapacagımız belli değil...

Gelen arkadaşlar Kişi Bası 5 Ytl getirsinler.. Cola sucuk vb almak için

Son düzenleme:
ne o alper bugün bana fatihi veya yılırımı alcan dedin bu kızda kim la varsa banada bul bitane bende getireyim maksat insan gezdirmek:)bu arada myheart motorun dişlisini değiştimeyi planlıyo baklım inlaşşah patlamaz:)

hehe ya abi nazarınız değdi işte kızın işi cıkmıs gelemiyor.Bizimkilerden birini getireyim bari hayrına.:pale:

Değerli arkadaslarım bugünden itibaren bir gelememem durumu söz konusu olabilir.Yarın çalışabilirim ama akşam 17.00 gibi net cevabımı veririrm ...:bounce:

Son düzenleme:
ben de gelemiyorum diyeyim de tam olsun bari (şaka, şaka :p )

akşamleyin kardelenin oraya bi ağ kurayım belki bi hatun takılır. :mrgreen: dün örümcek adamı izledim de etkisinde kalmışım:queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
size iyi gezmeler arkadaşlar bende gelemiyorum .....

Mrhb arkadaşlar 5 günden beri çocuk rahatsızlığı dolayısıyla yoktum, mudurnuda pazar saat 10:00 gibi görüşürüz, buralardaki arkadaşları organize ederim ben ok. GSM: 0537 778 50 99, cep nolarınızı yazarsanız haberleşmek için iyi olur, slmlr.

Mrhb arkadaşlar 5 günden beri çocuk rahatsızlığı dolayısıyla yoktum, mudurnuda pazar saat 10:00 gibi görüşürüz, buralardaki arkadaşları organize ederim ben ok. GSM: 0537 778 50 99, cep nolarınızı yazarsanız haberleşmek için iyi olur, slmlr.

tmm 542 741 51 41 Bizde 10,00 10,30 gibi mudurnuda oluruz sanırım...

tamam beyler benim yarın iş yok geliyorum artık kesin bir adet de misafirim var :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar