[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
selamlar, 19 'unda abant'a gelmeyi düşünüyoruz. Oralarda olacak olan var mı acaba? ve ya o taraflarda başka bir yere gidecek olan?

selamlar, 19 'unda abant'a gelmeyi düşünüyoruz. Oralarda olacak olan var mı acaba? ve ya o taraflarda başka bir yere gidecek olan?

Hocam buyrun gelin, Boluda gidilecek bi dünya yer var...Ankara Mt yide ağırladık yaklaşık 3 hafta önce...Memnun kaldılar...Biz aramızda bi görüşelim gelenler olur gelemeyenler olur,Bolu Mt topiğinden sizi haberdar ederiz,eşlik etmeğide gönülden isteriz ...

19 mayıs da mudurnu offroad 'ın abanta gezisi var muhtemelen karşılaşabiliriz bende orda olacağım

İnşallah diyelim.Uğraşacak şey kalmadı canım sıkılıyor valla :mrgreen:

146_1302+2013-250-comparison-dyno-hyosung-gt250r+.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cümleten Regaib Kandiliniz Mübarek olsun BoluMT :)

18 Mayıs 2013 Cumartesi Kocaeli Çıkışlı ŞİLE gezisi
toplanma yeri=perşembe pazarı otopark girişi
gezi lideri=MBHoro

1-MBHoro
2-mrt89
3-erdem_cengiz+
4-erkanozgur (klarnet erkan)
5-blooower
6-KutlayGül (ist'den katılcak)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam Bolu nasılsınız,hala o hafta sonunu anıyoruz haberiniz ola.Yakındır forumdan atılmam ama samet ile irtibat kurabiliyorum.tekrar görüşmek ümidi ile:)

Selam Bolu nasılsınız,hala o hafta sonunu anıyoruz haberiniz ola.Yakındır forumdan atılmam ama samet ile irtibat kurabiliyorum.tekrar görüşmek ümidi ile:)

Çok teşekkürler abi iyiyiz...Atilla abi bizde baya andık buluşmayı...Herkese anlatıom:) Hava o biçim:queen:
İrtibatımız her daim devam edecektir abi ...Saygılar...

Mustafa abinin mekanda birgün ayarlayıp buluşalım.Ben varım samet abi var en az 6 kişi oluruz.Burdan gelmek isteyende gelir :)

Bizlerde sizi anıyoruz. Şimdi daha güzel mekanlar ayarlayıp çadırlı gelmeniz için çalışma içindeyiz. Hoşçakalın

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------

İnşallah diyelim.Uğraşacak şey kalmadı canım sıkılıyor valla :mrgreen:

http://image.sportrider.com/f/46650441/146_1302+2013-250-comparison-dyno-hyosung-gt250r+.jpg

Okan çok yakışıklıymış motor. Valla ben bile özendim

Mustafa abinin mekanda birgün ayarlayıp buluşalım.Ben varım samet abi var en az 6 kişi oluruz.Burdan gelmek isteyende gelir :)

Millet siteye yazıyo ben de Boludanım ,toplanalım diyoruz tamam deniyor sonrasında ses seda yok...
Gelen gelir,bize ulaşacak adam her türlü ulaşır biz davetimizi yapıyoz herkes kendi bilir...

Ben diyorumki her perşembe yada cuma akşamı Mustafa abinin mekanda buluşalım ,ve bu Bolu Mt nin buluşması olsun...

Listeliyorum buyrun Bolu MT...
1.Samet
2.Okan
3.Mustafa abi (kanlıcalı)
4.Mustafa abi (komutan)
5.Hilmi abi
6.Recep abi
...

Bolu Mt güncel grup bireylerimiz bu şekilde...İsteyenler kendini ekleyip haftalık buluşmalara buyursun gelsin...
Haftalık buluşmalarda illa motorla gelinecek diye bişey yok isteyen bisikletle arabayla yürüyerek istediği şekilde gelebilir...
Mekanı daha önce yazmıştım zaten...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar