[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Ewet arkadaşlar an itibarı ile 2 adet 55w mercekli sis farlarım ve alrm+uzaktan çalıştırma kitim gelmiş bulunmakta...:cherry: Şimdi yapılacak şey akü kaldı.
Standart ''dandik'' aküm geniş 7ah bunu 9 ah ile değiştirmek düşüncesindeyim...
Tecrübelerinden önerisi olan varmı akü için...:silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:44 ----------

Harun motoru sattıktan sonra biraz sallandı...:queen:Yaklaşık 4 senedir motor arıyo ama bakalım....Ayartabilirsek....:thumright

Ama Bolu mt yi öldürmeyecez...muhtemel nisan gibi bir toplanmamız olur inşallah sizide davet ediyoruz hocam...Buyrun gelin:cat:
Bu yaz Bolulu motorcuların yazı olsun...

meraba arkadaşlar motorun yağ filtresini değiştircektim fakat filtreyi bulamadım :) yardımcı olursanız sevinirim

http://www.facebook.com/tuncay.baglan

profilimden motorun resimlerine bakabilirsiniz

...
[/COLOR]Harun motoru sattıktan sonra biraz sallandı...:queen:Yaklaşık 4 senedir motor arıyo ama bakalım....Ayartabilirsek....:thumright

Ama Bolu mt yi öldürmeyecez...muhtemel nisan gibi bir toplanmamız olur inşallah sizide davet ediyoruz hocam...Buyrun gelin:cat:
...

Canım sıkıldıkça Bolu, Akçakoca, Sakarya'dayım, genelde tek tabanca. Etkinliklerden haberdar olursam bu başlıkta, katılırım diye düşünüyorum, tabi zaman imkanım olursa.

Canım sıkıldıkça Bolu, Akçakoca, Sakarya'dayım, genelde tek tabanca. Etkinliklerden haberdar olursam bu başlıkta, katılırım diye düşünüyorum, tabi zaman imkanım olursa.[/QUOT

Hocam gerekirse biz sizi ziyarete geliriz hemde tanışmış oluruz...
Motoruda bir güzel hazırlamışım yol yapmak için sabırsızlanıyorum,havalar biraz ısınsın,tek engelim havalr inşallah...Görüşmek üzere...

Merhabalar benim ilk gidişimdi ve çok kalabalıkdı.Alacak birşey bulamadım.Zaten harcamakta istemiyorum hyo için para biriktiriyorum :cherry: Motosikletler güzeldi bu kadar :) Ha bide agusta ile ducatiye gıcık oldum sanki motosikletleri altın kaplama koskoca bmw uzerıne bınmeye ızın verıyor bunlar vermiyor :jocolor:

Her zamanki gibi harley, ducati, mv agusta, moto guzzi tripleri...Paramız olsa girişimiz duruşumuz farklı olur ama...:cherry:Sağlık olsun...:)

Fuardan bazı fotoğraflar
ktg1j.jpg

ktg41.jpg

ktg5u.jpg

ktg7y.jpg

ktg9l.jpg

ktgcu.jpg

ktgfw.jpg

ktghn.jpg

ktglp.jpg

ktgnt.jpg

ktgqu.jpg

ktgsz.jpg

ktgut.jpg

ktgwv.jpg

Fuara gitmek isteyen arkadaşlar caydığından fuar gezisini eşimle birlikte yaptım.
güzeldi

Bizde ordaydık arçelikte çalışıyorum ben.6 kişi bizim arabada vardı çektik otoparka bir baktık 2 araba daha var bizim fabrikadan :) Epey bolulu vardı.

Fuar paylaşımları için teşekkürler...
Ama ben en çok Mondialin (galiba 650cc pek emin değilim) şu yeni modelini merak ediyorum...Bakalım zamn bize ne gösterecek...

BOLU MT Bu hafta sonu 24 mart pazar günü buluşalım derim ben ...Hava güzel olacak inşallah...Kısa bi sürüş yapar tanışır kaynaşırız ...
Müsait olanlar gelebilecekler ben burdayım desin ...Cevapları bekliyorum....

BOLU MT Bu hafta sonu 24 mart pazar günü buluşalım derim ben ...Hava güzel olacak inşallah...Kısa bi sürüş yapar tanışır kaynaşırız ...
Müsait olanlar gelebilecekler ben burdayım desin ...Cevapları bekliyorum....

Niye 24 mart pazartesi. 23 Mart pazar olsa daha iyi olmazmı? Hadi biz emekliyiz gelirizde. Çalışanlar ve öğrenciler nasıl gelsin. >Sen bir pazar günü diye duyuru yap bakalım geleceklermi?:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------

http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=BOLU#sfB

Ama pazartesi günü hava durumunda BOLU için karlakarışık yağmurlu gösteriyor.:)

Şükürler olsun sesimi duyan oldu...:) Bi yanlışlık yapmışım galiba..:queen:
Neyse mustafa abi zaten bende pazardan başka müsait değilim....Amaç buluşabilmek zaten eğer hava kötü olursa malesef yine erteleriz...Ama irtibatı koparmayalım abi...

Bende gelmek isterdim fakat o gün başka bir yere gitmem gerekiyor... belki başka zamana ertelenirse gelirim :) iyi akşamlar

Bende gelmek isterdim fakat :pr:eek: gün başka bir yere gitmem gerekiyor... belki başka zamana ertelenirse gelirim :) iyi akşamlar

Zaten bizimki de ertelendi.. :pr: Meteorolojiden aldığım son bilgilere göre BOLU pazar günü karla karışık yağmur ve kar ve yağmur vs...:queen:

Ertelense bile Listemiz şimdilik---Mustafa ÖZEN-kroscu14 ve Bolu'lu Lynx ile 3 kişi...:cherry:Dahada artması ümidiyle...
Ve arkadaşlar şunu unutmayalım ki ---GÜNEŞLİ HER PAZAR POTANSİYEL BİR BULUŞMA GÜNÜDÜR---
Absürt bi aksilik çıkmazsa ben her pazar hazırım...Tel; 0546 566 12 05

Abi şimdi ertelense bile ben motorla gelemem motor mudurnuda ehliyet yok yasm 16 saten tanısmak amaçlı gelirim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------

Zaten bizimki de ertelendi.. :pr: Meteorolojiden aldığım son bilgilere göre BOLU pazar günü karla karışık yağmur ve kar ve yağmur vs...:queen:

Ertelense bile Listemiz şimdilik---Mustafa ÖZEN-kroscu14 ve Bolu'lu Lynx ile 3 kişi...:cherry:Dahada artması ümidiyle...
Ve arkadaşlar şunu unutmayalım ki ---GÜNEŞLİ HER PAZAR POTANSİYEL BİR BULUŞMA GÜNÜDÜR---
Absürt bi aksilik çıkmazsa ben her pazar hazırım...Tel; 0546 566 12 05

Abi senin ismin nedir. Söyle de faceden ekliyeyim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar