[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Vay Vay Vay.. .Bolu Mt Canlanmış.. Bizde Geçmişe bi Dönüş Yapmak istiyoruz ama motorumuz olmadığı için Biraz daha beklemedeyiz.. Arkadaşlar Motor Arıyorum.. 125 Cc tarzı Yamaha Xt125X - Xl 200 vb gibi.. Japon malı olacak.. Satılık olan falan varsa haber verirseniz sevinirim => İlerde Görüşüp Güzel organizasyonlara adım atmak ümidiyle...

Dün akşam Organizeden, merkeze kapattım geliyorum. Komando tugayının önünde soğuktan ruhumu Allah'a teslim ediyordum nerede ise. Kışın Bolu da motora binmek gerçekten çok zor.

selam arkadaşlar ben istanbuldayım ve bolu merkez de bir motora bakılması gerekiyor,
bana kim yardımcı olur ??
motorun nesi eksik nesi var, bir bakılıp bana anlatılması lazım eger durum iyi ise almaya geleceğim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Levent hayırlı olsun.Bu sıralar garajda yatıyordur herhalde.Malum havalar:)

03 mayıs da kocaeli yuvacık a gitmeyi düşünüyoruz cuma günü netleşecek sanırım gelmek isteyen arkadaşların ehliyet ve kask bulundurmaları gerekmektedir.kalkış yeri ve saati buradan ilan edilecektir yaklaşık 170 km gidiş.

03 mayıs da kocaeli yuvacık a gitmeyi düşünüyoruz cuma günü netleşecek sanırım gelmek isteyen arkadaşların ehliyet ve kask bulundurmaları gerekmektedir.kalkış yeri ve saati buradan ilan edilecektir yaklaşık 170 km gidiş.
Pazar günü 3 mayıs eski bağ kur binası önünden saat 9 da hareket edilecektir.katılacak arkadaşlar zaman kazanmak açısından depoları dolu olarak gelmeleri rica olunur.

poyrazlar motosiklet festivali

6 .7.8 temmuz tarihinde adapazarı poyrazlar gölu motosiklet festivali var nasip olursa çadırlı olarak 1 geceliğine gitmek istiyoruz .katılmak isteyenlere buradan duyrulur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar