[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
yaa saat farkıyla kaçırdım tüh be

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 ----------

bende yeniyim zaten tanışırız.

çok iyi bir bulşma oldu ve iyi gazladılar :) havalar ısındıkça sayımız artacak gittikçe

her cumartesi 6 da güzel. ben nasılbulcam orayı tarif edin?

Valinin evinin ordan 50 nci yıl ilköğretim okuluna doğru giderken sağda zaten motorları görürsün mr ve ybr.

Mekan burda kırmızı A işareti olan yer.

2e3oh2u.jpg

hatırımda parkın arkasında bir ev var valinin galiba onun yanında bir ara motosiklketler gördüm sizmiydiniz o.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:43 ----------

ramazan kardeş ne demek bekleriz misafirimiz ol ya

hatırımda parkın arkasında bir ev var valinin galiba onun yanında bir ara motosiklketler gördüm sizmiydiniz o.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:43 ----------

ramazan kardeş ne demek bekleriz misafirimiz ol ya

Valinin evinin ordan biraz yukarı çıkıyorsun sağda 2 motor olur ybr ile mr.Siyah ile mavi gördüysen bizizdir :) Abi bi msn i açsana :)

yakında ben taa istanbuldan kalkıp geleceğim....

Senin ne işin var taa oralarda Ramço:silent:giderken haberim olsun buradaysam beraber gideriz,Düzce'deysem orada görüşürüz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------

düzceyede bekleriz arkadaslar bız sık sık boludakı motorcu arkadaslarımızı zıyaret edıyoruz...

Selam arkadaşım,Ben sık sık Düzce'ye geliyorum(Düzce'liyim bu arada:)),önümüzdeki günlerde yine orada olacağım,telefon numaranı mesaj atarsan geldiğimde ararım görüşür,tanışırız.

Senin ne işin var taa oralarda Ramço:silent:giderken haberim olsun buradaysam beraber gideriz,Düzce'deysem orada görüşürüz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------

Selam arkadaşım,Ben sık sık Düzce'ye geliyorum(Düzce'liyim bu arada:)),önümüzdeki günlerde yine orada olacağım,telefon numaranı mesaj atarsan geldiğimde ararım görüşür,tanışırız.

tabıkı neden olmasın fakat ben vardiyalı calısıyuorum aramadan once msj atarsan sevınırım cunkı telefon kullanmamız yasak en azından senın ldugunu bılıyım ben sana donerım :cat: bu arada telefon numaram 0534 332 57 00 herzaman beklerım..

tabıkı neden olmasın fakat ben vardiyalı calısıyuorum aramadan once msj atarsan sevınırım cunkı telefon kullanmamız yasak en azından senın ldugunu bılıyım ben sana donerım :cat: bu arada telefon numaram 0534 332 57 00 herzaman beklerım..

Bir aksilik olmazsa Mayıs başında orda olacağım,görüşmek üzere,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar