[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
eskişehir gezisini mayıs ayı içinde düşümüyoruz .genelde gelenleri çoğu emekli gurubu,hem nisan yağmurlarının bitmesini bekliyoruz birde ben şu aralar cumartesi pazar çalışıyorum ama en önemlisi havaların ısınması8 ve günleri uzaması için mayı ayı uygun gözüküyor hoşcakalın:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eskişehir gezisini mayıs ayı içinde düşümüyoruz .genelde gelenleri çoğu emekli gurubu,hem nisan yağmurlarının bitmesini bekliyoruz birde ben şu aralar cumartesi pazar çalışıyorum ama en önemlisi havaların ısınması8 ve günleri uzaması için mayı ayı uygun gözüküyor hoşcakalın:)

Selamlar. Ne yaptınız, geziyi gerçekleştirebildiniz mi?

Arkadaşlar bende uzun zamandır asıl sitemiz motosiklet.net e giremiodum....
Çıtçıt ın dediği gibi biz burada tanıştık burada kaynaştık...görüyorumki Bolumuzda motorcu arkadaşlar ve abilerimizde bi artış olmuş bu sevindirici bi haber...Birlikteliği bozmamak için öncelikle motorlarınızdan vazgeçmeyin ve satmayın önemle rica olunur...Selamlar...

535

Bu cumartesi buluşalım saat 19:00 da anıtparkın önünde kimler gelir? Tanışır gezi düzenler forumda ilan ederiz..

evet arkadaşlar bolu-düzce-adapazarı-izmit yakın yerlerle birlikte güzel bir abant gezisi yapılabilir :wiinkk:

Merhaba Arkadaslar ;

Sizlerin yardımına ihtiyacım var 19A nın orjinal kırmızı boyasını temin edebilecek bi arkadas varmı ? Birde Ön Far takımı ? Yardımlarınızı Bekliyorum..

valla bolumt de kimse kalmamis 2 sene sonra bende ancak girebildim tekrar hosgeldim varmi gezi planlari :)

yeni motor alıcam nasibse kuba marka düşünüyorum boluda da servisini açmışlar kh125-12d modelini düşünüyorum marka hakkında bilgisi olan var mı? veya satlık ybr 125 , cbf 150 si olan:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abicim 125 alıcaksan ybr 125 al eşşek muamelesi yapsan bile (ki asla yapma) sana gık demez yolda bırakmaz

ybr iyi motor hem piyasasıda var ama diğerlerine göre pahalı ve 100 km 3 lt yaktığını söylüyorlar.. hondanında boluda servisi yok ben araştırtım bulamadım.. bende nakit 2.000 var mantıklısı nedir?

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar, Mutluluk ve sağlık dilerim... Nice bayramlara..

Vaytt Bee Zamanında Neydik Buradan Cıkmazdık.. Etkinlikler Organizasyonlar.. Motorlar gitti içimizdeki çocukta gitti demekki.. İlerde Daha İyi motorlarla yeni organizasyonlar yapmak ümidiyle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar