[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Sehir Turunu Ercan Abi konustu. Her sene 1 Agustosda Düzenleyecekmişiz... Dondurmalar İçinde Teşekkürler Ercan Abiye... Güzel Organizasyondu...

@ilkere_14 He ya dostum gelseydin yanımıza keşke... Tanısırdık ara sıra yapmaya calıstıgımız etkinliklere senide katardık aramıza =>

ben aranızdaydım zaten ercan abi çagırdı benide geziye kymco ck 125 ile katıldım ama kimseyle tanışmadım orda

siz bana haber verirseniz sevinirim çalışıyorum boş zamanlarımdada katılmaya çalışırım aranıza mümkün oldukça

msn adresim [email protected]

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar bartın a bi gezi düzenliyelim ya 09 agustos 15 agustos arası kesin bişey düzenliyelim ya bi gidemedik bu sene denize şeytanın bacagını kıralım gitmek istiyenler bildirsinler

bu millet nerde yaw

alcohol bartına gezi düzenleyelim olurmu

Son düzenleme:
Valla Biz Düşünüyoruz 3 Gün İki Gece Çadırlı... 13-17.08.2008 Arası Bakalım Ayarlayabilirsek eğer gidecez inş.. Ben Geçen Hafta Gittim Günü Birlik İnkuma. Deniz o kadar cok soguktu ki denizde 10 dk kalabildim anca.. Yine Aynı Sekilde Olursa Gezmiş Gelmiş oluruz. Deniz yüzü yine görememiş oluruz ama Amasrada Liman Olmasından Dolayı Orda daha fazla Giren insan Vardı. Belkide Oranın Su Sıcaklıgı iyidir.. Gitmek lazım Gerçekten.. Bugun Çadır Siparişini Verdim. Yarın Elimde Olacak Bakalım..

Valla Biz Düşünüyoruz 3 Gün İki Gece Çadırlı... 13-17.08.2008 Arası Bakalım Ayarlayabilirsek eğer gidecez inş.. Ben Geçen Hafta Gittim Günü Birlik İnkuma. Deniz o kadar cok soguktu ki denizde 10 dk kalabildim anca.. Yine Aynı Sekilde Olursa Gezmiş Gelmiş oluruz. Deniz yüzü yine görememiş oluruz ama Amasrada Liman Olmasından Dolayı Orda daha fazla Giren insan Vardı. Belkide Oranın Su Sıcaklıgı iyidir.. Gitmek lazım Gerçekten.. Bugun Çadır Siparişini Verdim. Yarın Elimde Olacak Bakalım..

denizin soğukluğunun seni etkilememesi lazım ama:silent::silent:

Anlaşılan hiç kimsenin gitmeye iyeti yok ben 10.08.2008 pazar günü akçakocaya gidecegim gelmek isteyenler davetlidir.!!!!!!!!:pr:

günü
birlik

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugünkü akçakoca gezim mükemmem geçti ama aramızda siz arkadaşlarımızda bulunsaydınız olaganüştü olacaktı.....

sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Son düzenleme:
Arkadaslar 19 yada 20 agostosta haftaya yalova cinarcik a gitmeyi dusunuyorum 2 gece kamp yapicam levent de gelebilir duruma gore gelmek isteyen varsa cadirini kapsin gelsin inkum sogumus diyorlar cinarcik sicakmis aldigim duyumlara gore gelmek isteyen varsa irtibata gecebilir

Ben gelirim ama ne zaman gideceksiniz. Benim için o önemli. Çalıştıgım bi gün olursa gelemem.:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar