tamam abi kardelen önünde bulusuruz...![]()
Arkadaşlar Pazar Günü Hava Yagıslı Gösteriyo Hava Durumuna Göre Yola Cıkarız...
![]()
harun cum bütün türkiye yağmurlu bi yanlışlık olmasın.
yaw beyler gelmek isterim ama durumlar pek ii degil benim bu aralar motorun durumuda ortada ben su sınavlardan sonraya sakliyorum kendimi siz takilin abi gucenmem hehe :queen:
arkadaşllar pazar günki hava durumu pek iç acıcı değil gezi iptal olabilir cumartesi günü kararı netleştiririz
.........................................................................
mustafa abi ...burada ne demek istedin ??? :silent:
Alttaki yazıyı okumadan erşenden hareket demiştim silemediğimiz için nokta nokta yapmak zorunda kaldım
benim plaka işi henüz olacak gibi değil arkadaşlar, yani Safranbolu ya gelemicem. Hani olur da siz de gitmezseniz, ve Bolu içlerinde bişeyler yapabiliriz dersenizzz :cherry:
Ben buralarda olucam![]()
Tüm Bolu'ya merhaba...
23.3.2008 pazar günü bolu kıbrısçık beypazarı üzerinden ankaraya giderken topcasemi düşürdüm..
kıbrısçık'a doğru gidiyorumdum ama seben sapağından önce de düşmüş olabilir, yani sebene de götürülmüş olabilir. Daha önce düşmediğinden eminim çünkü çektiğim resimlerde görünüyor. kıbrıscıktan hemen önce fark ettim düştüğünü...
çanta 42lik gobi..
resmi aşağıda..
![]()
sizden ricam, kıbrısçık, seben ya da civarında oturan/tanıdığı olan varsa çantamı bi soruşturabilirlerse çok sevinirim.
muhtara, bakkala, jandarmaya, otobüs işletmelerine vs.ye...
not:çantamı bulan ödüllendirilecektir..