[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öz Boluda Sabah 05,00 Otobüsü Var Topluca Gitmek İsterserseniz Fiyat Konusunda Patronla bi konusurum ...

Ben Önceden Ön 4 Koltugu Kendime Kapatmıstım...
Levent Mustafa Ve Ben. Gelecek Başka Kimse Varsa Bana Bildirsin.

hangi gun gidiyoruz ...?
cuma gunude bana uyar ...c.tesi gunude .....
madem otobusle gidecez ve de kimsenın işi yoksa cuma gunu gidelim derim..
biletleride ogrenci tarıfesınden almayı unutma ..:bounce:

Tüm Bolu'ya merhaba...

23.3.2008 pazar günü bolu kıbrısçık beypazarı üzerinden ankaraya giderken topcasemi düşürdüm..

kıbrısçık'a doğru gidiyorumdum ama seben sapağından önce de düşmüş olabilir, yani sebene de götürülmüş olabilir. Daha önce düşmediğinden eminim çünkü çektiğim resimlerde görünüyor. kıbrıscıktan hemen önce fark ettim düştüğünü...

çanta 42lik gobi..

resmi aşağıda..

610_084_00_01_hecobeckerendurotopcase.jpg

sizden ricam, kıbrısçık, seben ya da civarında oturan/tanıdığı olan varsa çantamı bi soruşturabilirlerse çok sevinirim.

muhtara, bakkala, jandarmaya, otobüs işletmelerine vs.ye...

not:çantamı bulan ödüllendirilecektir..

@gceterez

Geçmiş Olsun Abicim... Birisi Mutlaka Bulmustur O Yol İLçe yolu oldugu için Koyluler ne varki acaba içinde diye durup mutlaka bakarlar... Sonra bi işe yarar diye alırlar götürürler. Bulabileceğini pek sanmıyorum Ama yine Allah'tan Ümit Kesilmez...

Ben Sebene gidicem ama malesef bu ayın 11 i gibi olacak geçmiş olsun diyorum yazık olmuş valla ayrıca onu çoktan almışlardır çantayı......

arkadaşlar herkese merhaba .bu pazar günü bartın veya zonguldak a gitmeyi düşünüyorum. sanıyorum herkez uzun yolu özlemiştir. yanlız bu gezinin grup halinde gruptan kopmadan yapılmasını istiyorum tadını getirecek şekilde.Beypazarı gezimiz güzel olmuştu.katılmak isteyenler isimlerini bildirsinler . teşekkürler:cat:

arkadaşlar herkese merhaba .bu pazar günü bartın veya zonguldak a gitmeyi düşünüyorum. sanıyorum herkez uzun yolu özlemiştir. yanlız bu gezinin grup halinde gruptan kopmadan yapılmasını istiyorum tadını getirecek şekilde.Beypazarı gezimiz güzel olmuştu.katılmak isteyenler isimlerini bildirsinler . teşekkürler:cat:

Cuma günü belli olur abi. İnşallah bir aksilik olmazsa gideriz.

valla ben pazar günü çalısıyorum. onceden ayarlamam lazımdı. hemde motora hafif bi bakım yapmam gerekiyo. Dişliler arka camurluk sinyal stop vb. onları hallettikden sonra yapsak iyi olur benım için.

cumartesi günü hareket saatini ve programı buradan bidireceğim.katılacaklar cuma günü durumlarının beli olacağını söylediler. cep tel 0 542 517 47 54:cat:

şu ana kadar yapmış olduğum görüşmelere göregeziye katılmak isteyen olmamıştır.daha sonraki gezilerde buluşmak üzere .kanlıcalı

bende katılmak isterdim bolu merkez kürkçüler köyünde oturuyorum bende kymco /ck 125 aldım yeni ilk bakımını yaptırdıktan sonra gezi düzenlerseniz benide bilgilendirin

Arkadaşlar
Tahmini olarak 23-27.04.2008 tarihleri arasında Safronboluya günübirlik bi gezi planlamayı düşünüyoruz. Katılacak arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar..

beni de ekle listeye harun, hafta sonuna kadar bisiklete bi motor takabilirsem gelirim ehuhe :queen:

arkadaşım gelmesine bende gelirim ama gününü tam olarak belirlerseniz sevinirim çünkü çalışan biriyiz bide bende 125 cc lik motorsikletvar uygunmu

Forumdan Uzaklaştırıldı
beni de ekle listeye harun, hafta sonuna kadar bisiklete bi motor takabilirsem gelirim ehuhe :queen:

sende ustalaık var galıba cihan ...su benım pisiklete de bi el atsan...yanlız benım motor 500 cc olsun :p

iyi günler ilkere 14 kymco 125 motor sahibi arkadaş motorun hayırlı olsun bende 125 lik mondial var pek gitmediğim yer kalmadı sayılı kendi çapımda bu hafta akçakocada idik benim motor gittikten sonra seninki daha da rahat gider hiç kaygılanma.. iyi günler herkeze

sende ustalaık var galıba cihan ...su benım pisiklete de bi el atsan...yanlız benım motor 500 cc olsun :p

Ayıp ettin mustafa getir yaparız tabi ama 500 cc olmaz bee.
Benim ustalık en fazla 250 takabiliyo, ama sen 250 cc bişey getirirsen
250 de ben arttırırım 500 yaparız noolcak yani :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ayıp ettin mustafa getir yaparız tabi ama 500 cc olmaz bee.
Benim ustalık en fazla 250 takabiliyo, ama sen 250 cc bişey getirirsen
250 de ben arttırırım 500 yaparız noolcak yani :)

aza kanaat etmeyen elindenkınde de olurmus derler ...
bende zaten 250 cc olsa ...ah ah ...derdim depresti yıne ..:salut:

cihan motorunda hayırlı olsun ...gule gule kazasız belasız bin ....ilk fırsatta foto cek ..bi bakalım ...:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar