Merhabalar. Perşembe sabahı yola çıkıyorum ve Bolu'yu gezmeye geliyorum. 2 gece 3 gün kalıp cumartesi döneceğim. Önerilerinize ihtiyacım var.
-CBF ile girebileceğim orman ve yayla yolları nerelerde var? Nerelerden gitmemi önerirsiniz manzara açısından?
-Nerede ne yenir? Meşhur, yöresel ve lezzetli olarak?
-Motorla ilgili sıkıntı olursa kime götürebilirim? Honda servisi organizedeymiş sanırım, adresini aldım.
-Şurayı görmeden/şunu yapmadan/şunu yemeden sakın dönme dediğiniz şeyler neler?
Merhaba, cbf ile heryere girebilirsin o konuda sıkıntı yapma. gelmeden araştırdığın biyer varmı bilmiyorum yada daha önce gelip gördüğün yer varmı bilmiyorum.. Bolu da Abant, Gölcük, Yedigöller, Akkayalar, Aladağlar, Seben kaya evleri, Mudurnu, Göynük ve Göynük yolunda sünnet gölü var şuanda aklıma gelen. Yedigöller biraz uzak daha önceki yazılarımda belirttim. Seben Göynük ve Mudurnu zaten ilçe. Çele tepesine çıkabilirsin manzara istersen form sayfasında paylaşımları vardı oranın henüz bende motorla çıkmadım oraya

Dükkan açmak zorunda olmasam sana eşlik ederdim ama pazara kadar müsait değilim şahsım olarak. Motorun arıza yaparsa yada bakımın gerekirse bana ulaş yardımcı olurum sana hertürlü elimden geldiğince. Balık tutuma gibi bir hobin varsa oltalarını yanında getir Aladağlarda hem kamp yapıp hemde balık tutabilirsin ama yanında bikaç kalın eşya getir Hava bazen akşamları serin oluyor burada. akşamları merkezde olursa saat 7 yada 8 den sonra buluşabiliriz sohbet ederiz.
numaramı özelden atıyorum kafana takılan birşey olursa arar yada msj atarsın cevap veririm..