[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
olım ne gezisi oldugunuda yazsana lem... Millet bakacak ama bi şey anlamıcak.... :):):)

Ya her seyıde sana ben mı oğretecem yaw :queen:

yazmazmıyım kardeşim benim bolu mt ölmedi ölmez biz varken evelallah.yedigöller gezisi bomba oldu behhhh....

BoluMT yaw neyse nasil olsa bizden baska kimse yok Apo senin izinli oldugun pazar gunu bi yerlere gidelim tekrar mesela Göynük sünnet gölüne ne dersiniz Tuncay ne dersin tabii kar yagmazsa aslinda yagsada gideriz ama :)

kar da yagsa camurda olsa guneslide olsa ben varım a.q.

Annem onceden kar maskesi gibi bi şeyde ormus zaten... geçirdim mi kafaya alev atıo içerisi muehaheha

Arkadaşlar bi dahaki geziye bende katılacam böyle bi macerayı kaçırdığım için üzüldüm ya.

Arkadaşlar bi dahaki geziye bende katılacam böyle bi macerayı kaçırdığım için üzüldüm ya.

yılmaz abi gercekten kacirdin ama duz lastiklerle biraz sendelerdin yedigoller yolunda. aklimizda goynuk sunnet golu var bakalim hayirlisi sanada alo deriz gidicek olursak...

bizde varız ama organizasyondan haberdar olamıyoruz
olsak katılımcı oluruz illa ki!

arkadaşlar gelecem ya bi dahaki geziye ben biraz limoniydim onun için gelemedim

arkadaslar gitmeden once buraya yada duyurulara acariz ama isterseniz bi toplanalim bunu bir cok defa yazdim ama kimseden bir cevap gelmedi ama biyerlerde toplanip kaynasalim ne dersiniz...

Evt arkadaslar 26 Kasım da yani bu onumezdeki pazar gezi dusunuyoruz su an icin aklimizda goynuk sunnet golu var yaklasik olarak toplam 250 KM ama degisebilir. gelmek isteyen arkadaslar varsa ozel mesaj atabilir yada bizlere ulasabilirsiniz.

Alcohol ( Zafer ) : Tuşpa Bilg. ve İnternet GSM : 05369807950
Myhearth ( Apo ) : Metro Turizm (Ozel İdare Binasi Alti ) GSM : 05438788015
TuncayGuler14 ( Tuncay ) Boş Gezer :mrgreen: GSM : 05054906814

Gelmek isteyen arkadaslari bekliyoruz..

MUEHAHEHAHEH benım adım harun len :) Apo da kim kalmadı elimizde :):)

O bir crosscu o bir harika o bir motorcu ...

En önemliside Endurocu :):):):9

MUEHAHEHAHEH benım adım harun len :) Apo da kim kalmadı elimizde :):)

O bir crosscu o bir harika o bir motorcu ...

En önemliside Endurocu :):):):9

olm harun kim lan yada bunca suredir benimi kandirdin olm senin adın ne yada kac tane kullaniyon adam militan gibi 10-20 tane isim kullaniyor :farao:

muehahehaheh harun benım laa. neyse konuyu parçalamada. Pazar günü ne bok yicez.. Yanlız bastan anlaşalım manda yavrusu gibi saat 12 ye kadar yatmak yok.. En geç Sabah 9 Da yola cıkacaz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar