BOLU GEZİSİ......cbf 150 net...

öncelikle çok geçmiş olsun gezinizde harika olmuş nice gezilere:cat:

Süper olmuş yaaaaa :D tabi tüm arkadaşlara temennimiz full ekipmanı soğuklardan korunmanın dışında her daim kullanmamız. :DDD

Çok güzel ve on numara örnek bi gezi olmuş. Ellerinize kollarınıza motorlarınızın kayıp da kaykılmayan lastiklerine sağlık :D

Heyt be CBF lere bak araya chopper sıkısmıs ama olsun :) İnş bende cbf alıcam.Ayrıca tebrıkler ıyı cesaret valla.

Walla bu havada hela olsun ne diyim. Tebrikler herkes full koruma. Tek merakım bir kişi kot pantolonla yolculuk etmiş gibi görünüyor (o boluda katılan arkadaş değilse) hala bacaklarını hissedebiliyor mu?

Resimlere bakarken ben üşüdüm... Helal olsun.. Güzel gezi olmuş... Resimler için teşekkürler...

Biraz daha sabredip Gölcük'e ulaşsaydınız, mangal keyfi daha güzel olurdu..

Cihan kardeş sizin gezileriniz gercekten güzel oluyor. Emeginize saglık. Paylaşım için teşekkürler... Karda motosiklet kullanmak başka bir zevk olsa gerek...

süpersiniz

:cat:çok güzel fotolar çeken arkadaşın ellerine sizinde tekerinize sağlık kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun :cat:

çok hoş bir gezi olmuş cihan abi kar kış demeden düşmüşsünüz yollara
paylaşım için teşekkürler

öncelikle kanatları soslu alın yada birgun önceden alıp sosu kendiniz yapın tadından yinmez ozaman :)
ikincisi beni mde öyle arkadaşlarım vardı hepsi ile iritbatı kestim
sizde öyle yapın yarı yolda adam bırakıp gitmek olurmu gezerken gez sonra
bırak gitsin...
öyle insanları aranıza sokmayn çıkarcı insanları kaza bela yapsanız sizi orda bırakıp giderlr bunlar...

benimde bolu tunelinde benzimin bitti yadınımızdaki çok güvendiğimiz arkadaşımız 1 lt benzin vermedi 25 km ilerde benzinci var ya benimkide biterse ben nasıl iticem 25 km dedii..
deposunda 3,5 litrebenzin varken...

adam benim motoru 25 km itmeme razı
ama kendisinin benzini 25 değil 3,5 litre ile 100 km gidecekken yinede kendisini riske atmak istmedi
si...tir git dedim ve kendi başımın çaresine baktım

sonrayolu bilmediğinden arkamdan beni takip ediyor istanbul için onda cbf 150 var bende cbr 125 r
yapışırdım sol şeritten kaybettiridm kendimi..:)
ona ders oldu
ben gece 1 de eve gelriken o sabah 4 te eve gelmiş kaybolmuş nasıl becermişse otobanda :)
sonra selamı sabahı kestim kendisi ile...

Doğumgünümde güzel bir gezi yapmışsınız.Keşke olsa da bizde katılsak.Gerçi karda kışta cesaret edemezdim herhalde.Tebrikler valla.

O geziye bu mevsimde katilan bütün arkadaslari cesaretlerinden dolayi kutlar, bizlere sunmus olduklari güzel tabiat resimler icin cok tesekkür ederim. Bir Bolu'lu olaraktan gurur duydum, umarim ben yazin oralara geldigimde bu arkadaslarla tanisma firsatini yakalariz.

Selamlar, Özcan

harika bir gezi olmuş.
zor hava ve yol şartlarında motor sürmek bana nedense daha zevkli geliyor.
zamanım ve imkanım olduğu zaman ben de sizlere katılmak isterim.:bounce:

yolda başınıza gelenlerer üzüldüm.umarım bu terkedip gitmek değil de bir yanlış anlaşılmadan veya yoldaki iletişim kopuluğundan ibarettir.

bu arada kış lastiği mi kullanıyorusunuz? eğer kullanıyortsanız farkı var mı ?

Cesaret gerektiren süper bir gezi olmuş.Fotolarda harika çıkmış yani:).Fakat bu fırlama CBF'cilere yakında bi sürprizim olacak.Artık benimle dalga geçemeyecekler:cherry:.Çınarcık gezisinden hatırlarlar vaziyeti,kapiş:mrgreen:.

Emeğinize sağlık. Gezilerinizin devamını dilerim. Düşen arkadaşa'da geçmiş olsun.

genç arkadaşlar. yaşımız gereği artık bu havalarda gidemiyoruz.sayenizde gitmiş kadar olduk.sağolun...kazasız geziiler diliyorum.

bişi merak ediyorum sorunlu motosikleti nasıl getirdiniz istanbula kadar

fazla hasar yoktu sadece direksiyon az bi yamulmuştu.

O geziye bu mevsimde katilan bütün arkadaslari cesaretlerinden dolayi kutlar, bizlere sunmus olduklari güzel tabiat resimler icin cok tesekkür ederim. Bir Bolu'lu olaraktan gurur duydum, umarim ben yazin oralara geldigimde bu arkadaslarla tanisma firsatini yakalariz.

Selamlar, Özcan
inşallah bir gün seninlede tanışırız.

harika bir gezi olmuş.
zor hava ve yol şartlarında motor sürmek bana nedense daha zevkli geliyor.
zamanım ve imkanım olduğu zaman ben de sizlere katılmak isterim.:bounce:

yolda başınıza gelenlerer üzüldüm.umarım bu terkedip gitmek değil de bir yanlış anlaşılmadan veya yoldaki iletişim kopuluğundan ibarettir.

bu arada kış lastiği mi kullanıyorusunuz? eğer kullanıyortsanız farkı var mı ?

kış lastigi değilde değişik markalarda lastik kullanıyoruz, mesela ben prelli kuzenim micheelin, arkadaşım metzeller.

Cesaret gerektiren süper bir gezi olmuş.Fotolarda harika çıkmış yani:).Fakat bu fırlama CBF'cilere yakında bi sürprizim olacak.Artık benimle dalga geçemeyecekler:cherry:.Çınarcık gezisinden hatırlarlar vaziyeti,kapiş:mrgreen:.

ben senin ne süpriz yapcağını tahmin ediyorum, hadi bakalım seni bekliyoruz aramıza...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar