yok yok f--a ben anlıom senıde bole ıı seylerı sen ben dusnuruz(sen ben derken geyık yapan arkadaslara laf sokmak anlamında demıom yanlıs anlasılmasın)yapmazlar ya bıark kaskı gerı donsuturmeyı daha coplerımızı ayırt etmeyı bılmeyen ınsanların bulundugu ulkede yasıoz.tabı bunda sucu kımde aramak lazım..ben ızmırde yasıorum ve yuzlerce defa beledıyelere ozellıkle buyuk sehır beledıyesıne ımza toplayıp dılekce yazdım..canım kardesım buyuk sehır beledıye baskanı azız kocaoglu dıen mektuplarım ve dılekcelerımde pil gıbı atıkların topraga ve cevreye ne kadar zarar verdıgını bunların atık olarak yok edılmesının farklı yntemlerı oldugunu pil atık kutuları koyması gerektıgını soledım hıc ılgılenmedı oaralı olmadı.hadı dedım paran yok yapmıon ole barı dedım cam atık kutusu ve kagıt atık kutularını her mahhalleye koy barı bole bı guzellık yap dedım ya cevreyı hıcmı dusunmuon yıne ses yok ..olmuo malesef cevre bılıncını kazanamadan ölecek çok ınsan var içimizde ki benım ısteğim mt il gruplarınla konusup yaza cevre kampanyaları duzenlemek umarım öle bi cevre etkinliğnde mt grubu olarak katılım olur ve ses getirirz örnek teskıl ederız.