İstanbul Şirinevler'de yılbaşı öncesi 250 idi şuan 300.Bölgenizde lastik değişim ve balans fiyatları ne kadar ?
arkadaşlar ve sayın abilerim. bir motosiklet tamirhanesi açmış bulunmaktayım. balans ve kurşun ağırlık hepsini hesaba kattığımızda ortalama maliyet 100tl motor başına. yinede piyasayı daha iyi koklamak adına fikirlerinizi ve bölge fiyatlarınızı istedim.
Fiyatlara bayağı şaşırdım. Kamyonun lastiği sök tak tamir vs yaptırıp 100 lira veriyorum. Tabi yolda kalınca oraya gelip yapanların insafına kalmış 1000e kadar yolu var.
100₺ artık bir çorba bir ayran bir adana dürüm alınmıyor İstanbul'da. Burada bu fiyata iş yapan batar.
arkadaşlar ve sayın abilerim. bir motosiklet tamirhanesi açmış bulunmaktayım. balans ve kurşun ağırlık hepsini hesaba kattığımızda ortalama maliyet 100tl motor başına. yinede piyasayı daha iyi koklamak adına fikirlerinizi ve bölge fiyatlarınızı istedim.
Hayırlı olsun.
Boş kazançlar.