inanılmaz bısı yaaa....hakkaten dondum kaldım
2008 1000rr = 55 ytl sence anladın sen onu :mrgreen:
dostlar bostancıda oturuyorum bu shell benzincisini bilirsiniz mınıbus yolunda gencenlerde ordan yukarı cıkarken ikinci ısıklarda durdum cok sanıye var dige kaskımı cıkarıp depoya koydum terimi silip biraz nefes alıyodum sevgili polıs memuru taaaaaaaaaaaaaaaaaa diger ısıklarda hiç üşenmeden yuruyup yanıma geldi evraklar dedi buyrun dedim kaskın yok ceza kesicem dedi bakın memur bey kaskım burda ben sadece terimi silmek için cıkardım dedim oda olsun ben seni kasksız gordum takmıyosun dedi içimden allahım oruclu oruclu sabır ver dedim gittik ekip arabasının yanına yazdı cezayı bak dedi scooter olsa neyse ama bunlar tehlikeli motorlar dedi abi dedim 250cc öle scooterlar varki 500lük 650lik bunu havada karada ezer gecer yok dedi bu race makına motorun yanına donerkenr:
r:
r:
r:mırmır mırm ırmırmırmır :farao: :farao: ooffff offf saygılar sevgiler abiler dostlar...............
Bu soğukta terliyorsan yazın yanmışsın sen:silent:
Durum bana pek mantıklı gelmedi, ayrıca ışıklarda kask çıkartılmaz, çünkü her an yeşil yanabilir, harekete hazır beklemek zorundasın.
Trafikte kaza ihtimali her zaman var, biri sana ışıklarda da çarpabilir, ölerek o kişinin içinde bulunucağı durumu daha zor hale sokmaya da hakkın yok.
Terlediysen kenara çekmek lazım.
En olmadı terleme sorunu çok kronikse motordan vazgeçip otomobil kullanmaya başlamak lazım.
Ben de polis olsam o cezayı kesmiştim veya ordan geçiyor olsam sana ceza kesilene kadar polisin başında beklerdim.
Kusura bakma hatalı olduğunu düşünmekteyim.