böle bi ceza kesilirmi ayıp ama yaa

APAÇİ gibi motosiklete binen polislere ne gibi bir işlem uygulanıyor?Merak ediyorum.Bilen biri varsa söylesin.

Kardeşim oncelıkle gecmıs olsunda, bızımde buralarda motorlara gıcıklardır ozellıkle race lere o yuzden bende kask yuzunden bı kac ceza yedım yanı ozlelıkle gstı yazılan bıde kucuk yer dıkakt cekıyoruz her aksam 7-8 motor takılıyoruz dıye de :) nyse tekrar gecmıs olsun yapcak bısıy yok

APAÇİ gibi motosiklete binen polislere ne gibi bir işlem uygulanıyor?Merak ediyorum.Bilen biri varsa söylesin.

cok dogru dıyosun kardesım katılıyorum sana :mad:

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
flip-up kaskın gözünü yiyim .. kırmızıda durdunmu kaldır çeneyi ne ter kalır ne hararet..

dostum öncelikle geçmiş olsun sizin orada hiç olmazsa durdurmuşlar bizim burda kim olursa olsun arkadan yazıp gönderiyorlar cezayı istersen motoru birine emanet bile vermiş olsan yersin hiç affı yok

izmir şirinyerde öyle bir polis varki emniyet müdürünün arabasına kırmızıda geçtiği için ceza yazdı ve birçok polis otosuna motorunada ceza kesen bir adam.

Moderatör tarafında düzenlendi:
soktan geçen adamı polis diye başımıza dikersen böyle olur işte...
geçmiş olsun okan

Bende kask cezası yedim.fakat ben takmıyordum önümde duruyordu kask.yinede 55ytl yi ödedik:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olm sen gene iyi sabretmişsin ben olsam ya kavga çıkarırdm ya da basar giderdim
laf da anlatamıyosun oruçlusun deil 47 ytl 1 ytl nin bile hesabını sorardım.hayatında motor görmemiş kaskın ter ya da baş ağrısı yapabilceğini bilmeyen bi polis 'bunlar race (onu da öğrenmiş bi yerden) hızlı olur..' diyo.
400 lük bi scooterle hyo nun hızları arasındaki iliişkiyi bilmiyo.onun gözünde bunlar caddeci motoru scooter amca motoru...
diyorum ya iyi sabretmişsin.
imkan yok ödemezdim. her ışıklarda kamera war geçtiğim yollardan görüntülerimi görsün kasklı mıyım kasksız mıyım? ter silmek için mi çıkarttım artistlik için mi...:pr:
işi gücü bırakıp uğraşırdım ben o polisle

Polis gördüğüne inanmış oda haklı saylır geçmiş olsun.

Burda polisin okadar suçu yok çünkü çoğu motorcu kask takmıyo memurda inanmaz tabi koluna kask takıp gezenlerden sanmıştır belki
geçmiş olsun

şu kask takmayana ceza yazma mantığını anlamış değilim bitürlü zaten...
sanane kardeşim takar takmaz..
can onun canı sanane...

en çok koyan şeyde sesini kimseye duyuramamak...
haklıyım ama ceza yiyorum :pr:
neden?
bitane kendini bilmez yüzünden...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ah be okanım çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım ama haklıysan sonuna kadar savunucaksın...çok geçmiş olsun

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Kamu kurum ve kuruluşlarını küçük düşürücü mesajlar silinmiştir.Mesaj yazarken lütfen daha sağ duyulu olalım!!!
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

şu kask takmayana ceza yazma mantığını anlamış değilim bitürlü zaten...
sanane kardeşim takar takmaz..
can onun canı sanane...

en çok koyan şeyde sesini kimseye duyuramamak...
haklıyım ama ceza yiyorum :pr:
neden?
bitane kendini bilmez yüzünden...

can onun canı sanane kısmına tamamen katılıyorum. kask takmadığımız zaman tek hayati tehlike bizde oluyo, herkes görmüştür aynasız araçlar (motosiklet ve otomobil) farı stop lambası çalışmayan araçlar noluyo.. hepsine ceza mı kesiliyo onlar belki de onlarca insanın hayatını tehlikeye atıyo.
Bir diğer söyliyeceğim şey de CEZAYI ÖDEME :)
Ben saçma sapan cezalar yedim ve 1.sinden sonra ödemedim hiç. Siliniyo hepsi ;)

Çok geçmişolsun yani dediğin gibiyse büyük ayıp etmiş ama tek değil böyle şero polislerden baya var ....canı baya sıkılmış anlaşılan....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar