böle bi ceza kesilirmi ayıp ama yaa

dostlar bostancıda oturuyorum bu shell benzincisini bilirsiniz mınıbus yolunda gencenlerde ordan yukarı cıkarken ikinci ısıklarda durdum cok sanıye var dige kaskımı cıkarıp depoya koydum terimi silip biraz nefes alıyodum sevgili polıs memuru taaaaaaaaaaaaaaaaaa diger ısıklarda hiç üşenmeden yuruyup yanıma geldi evraklar dedi buyrun dedim kaskın yok ceza kesicem dedi bakın memur bey kaskım burda ben sadece terimi silmek için cıkardım dedim oda olsun ben seni kasksız gordum takmıyosun dedi içimden allahım oruclu oruclu sabır ver dedim gittik ekip arabasının yanına yazdı cezayı bak dedi scooter olsa neyse ama bunlar tehlikeli motorlar dedi abi dedim 250cc öle scooterlar varki 500lük 650lik bunu havada karada ezer gecer yok dedi bu race makına motorun yanına donerken :pr: :pr: :pr: :pr:mırmır mırm ırmırmırmır :farao: :farao: ooffff offf saygılar sevgiler abiler dostlar...............

Bolis memurununda başına oruc vurmuş herhalde iftara yakınsa belki yemek ismarlarsin diye düşünmüştür :D yada motosikletlere özel bir gıçıklığı vardır abk aklima ne geldi belki kızıda senin makineden istiyordurda tilt olmuştur bu seriye :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun demekten başka ne gelir ki elden

:)

Bolis memurununda başına oruc vurmuş herhalde iftara yakınsa belki yemek ismarlarsin diye düşünmüştür :D yada motosikletlere özel bir gıçıklığı vardır abk aklima ne geldi belki kızıda senin makineden istiyordurda tilt olmuştur bu seriye :mrgreen:

valla inan sabahın koruydu işe gidiyodum öğrenci olmam ve meslegim ilk defa işe yaramadı hep yarardı yaw nese okadar sevmiyor demekki motorları

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
demekki neymiş ışıklarda ter silinmicekmiş ...geçmiş olsun...

demekki neymiş ışıklarda ter silinmicekmiş ...geçmiş olsun...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: koptugum andır..... bizim yanımızda kim olucak peki poılıs degil suruculer hiç degil gene ne varsa birbirimizden var

geçmiş olsun. ben genelde ışıklarda stop ediyorum motoru debriyajı sıkmamak için. bizim burda biraz uzun yanıyor kırmızılar taramvaylardan dolayı.

dostlar bostancıda oturuyorum bu shell benzincisini bilirsiniz mınıbus yolunda gencenlerde ordan yukarı cıkarken ikinci ısıklarda durdum cok sanıye var dige kaskımı cıkarıp depoya koydum terimi silip biraz nefes alıyodum sevgili polıs memuru taaaaaaaaaaaaaaaaaa diger ısıklarda hiç üşenmeden yuruyup yanıma geldi evraklar dedi buyrun dedim kaskın yok ceza kesicem dedi bakın memur bey kaskım burda ben sadece terimi silmek için cıkardım dedim oda olsun ben seni kasksız gordum takmıyosun dedi içimden allahım oruclu oruclu sabır ver dedim gittik ekip arabasının yanına yazdı cezayı bak dedi scooter olsa neyse ama bunlar tehlikeli motorlar dedi abi dedim 250cc öle scooterlar varki 500lük 650lik bunu havada karada ezer gecer yok dedi bu race makına motorun yanına donerken :pr: :pr: :pr: :pr:mırmır mırm ırmırmırmır :farao: :farao: ooffff offf saygılar sevgiler abiler dostlar...............

Geçmiş olsun, senin yerinde olsaydım cezayı yazan polis memurunun yaka numarasını alırdım ve savcılığa görevi kötüye kullanmaktan dava açılması için dilekçe verirdim.

Hangi ülkede yaşıyoruz anlamış değilim, duran bir araca ne emniyet kemeri takmadığı için nede senin durumunda olduğu gibi kask takılı olmadığı için ceza kesilemiyor olması gerekir diye düşünüyorum bu konuda murat gergerli abi en doğru açıklamayı yapacaktır.

Birde sevindirici bir yanı var bu olayın, ceza kesmek için bile olsa fark ediliyoruz artık.:queen:

Ben nerde görsem kaskı, montu, eldiveni olmayan ( APAÇİ ) birisini, yakınlarda bir polis memuru görsem de motorunu bağlatsam diye çaba sarf ediyorum, daha geçtiğimiz haftasonu ne kaskı ne montu nede eldiveni olmayan motosiklet kullanma ve trafik kuralları hakkında en ufak bilgisi olmayan üstelik artçısı olan ybr125 kullanıcısı bir zat beşiktaş' tan eminönüne giderken benim az önümde giden bir cbr600f kullanan arkadaşımıza makastan çıkarken yandan çarptı ve kaçtı ramak kaldı 600f kullanıcısının yere düşmesine, burdan bu vesile ile bütün sitedeki arkadaşlardan ricam bu şekilde ( APAÇİ ) motosiklet kullananları, yaşamak ve yaşatmak için lütfen ihbar edelim.

seninkide şans yani:) polisin ceza kesicegi tutmuş banada gecen kırmızı ışık ve park cezası geldi yaa park cezasımı olurmuş ya :)

bazende çekemiyolar bence çekemediğinden yazmıştır sananeki. ister 250cc olur ister 1000cc öylemi ...... yinede geçmiş olsun.... :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Scooter olsa neyse ha :p Haklı polis race kullaniorsun ötekiler motor sınıfında değil :mrgreen: Ne kadar kesti cezayı ?

Son düzenleme:
Allah cezasını versin, o cadde de tekerle gitsen bişey demezler ama abuk sabuk bişey için ceza kesmesini biliyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben olsam sorardım :
"peşkir mi göstermem gerekiyordu terimi sildigimi anlatabilmek icin"
adam hayatında hiç kask takmamışsa anlayamaz kaskın bazen baş agrısı yapacak kadar sıkabilecegini,terletebilecegini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar