Bol Resimli Ağva Gezisi

Geçen hafta içimizde kalan Ağva gezimizi Eşime (Pıni) söz verdiğim üzere bu hafta sonu gerçekleştirdik. Çokta güzel oldu, buyrun resimlerimiz.

Bu arada resimler birazcık tersten başladı kusura bakmayın artık idare ediverin. Ama bu defa bir kerede yükledim, hemde doğru boyutta, giderek düzeliyorum resim yükleme konusunda :):)

(Far koruma demirine monte ettiğimiz aparatla çektiğimiz videolarıda, düzenledikten sonra yükleyeceğim.)

seferoğulları kemal sunal geldi aklıma:mrgreen::mrgreen:güzel gezi:cat::)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynen benim de dikkatimi çekti hemen sefer oğulları :mrgreen: yeşil vadi bizim olacak :queen: hocam çok güzel bir yere çadır kurmuşsunuz fakat bu kadar erzakı ve çadırı sadece o motorla mı taşıdınız siz :silent:

Harika bir gezi olmuş baBaha nın sorusunu bende soruyorum.
Bunca malzemeyi motorlamı götürdün. Tebriklerler hemde 2 kez.
Biri gezi diğeri malzeme ulaşımı için.:mrgreen::rendeer:

seferoğulları kemal sunal geldi aklıma:mrgreen::mrgreen:güzel gezi:cat::)

Hepimizin aklına gelen şey aynıydı :) Ve daha büyük tesadüf merkeze bakkala yumurta almaya gittiğimde TV' de Tosun Paşa oynuyordu :)

aynen benim de dikkatimi çekti hemen sefer oğulları :mrgreen: yeşil vadi bizim olacak :queen: hocam çok güzel bir yere çadır kurmuşsunuz fakat bu kadar erzakı ve çadırı sadece o motorla mı taşıdınız siz :silent:

Evet CBF 150 adını benim yüzümden AS 150 yapıp selvi boylum al yazmalımı tekrar çekecekler :):):):):)

güzel bir gezi oldu... bak canım sucuk mangal çekti...

Ayıpsın sanada yapalım, 10 dakika sürer ne demek.

Harika bir gezi olmuş baBaha nın sorusunu bende soruyorum.
Bunca malzemeyi motorlamı götürdün. Tebriklerler hemde 2 kez.
Biri gezi diğeri malzeme ulaşımı için.:mrgreen::rendeer:

Sorunun yazılı cevabı yukarıda, resimlisi ise bu linkte.

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/75630-23-nisan-gezi-fotolari.html

23 Nisan gezimde yüklemeyi daha yüksek yapmak zorunda kalmıştım yan demirler yoktu.

Resimleri gören herkesin ilk yorumu seferoğulları :)

Bu arada eğer Ağva' ya gitmek gibi bir niyetiniz varsa, ve maliyeti düşük tutmak istiyorsanız size burayı tavsiye ederim. Çünkü diğer türlü herhangi bir otelde kalmak oldukça maliyeti yükseltiyor. Ayrıca Seferoğullarındaki sorumlu arkadaşa güleryüzü ve ilgisi nedeniyle çok teşekkür ediyorum.

geçen sene burada kamp yapmıştık siteyle.....

güzel yer ama denize gitmek ölümmmmm....

gezi güzel olmuş tabi herkesin ortak kanaati o, seferoğulları ismi herkesin dilinde ama ben başka birşey söylemek istiyorum

kardeş allah mutluluğunuzu bozmasın en kötü gününüz böyle olsun inşallah

Harika gezi olmuş ;) Yiyeceklerde iştah kabartıyor :))

Soframız herkese açıktır, buyrun denk gelirseniz çekinmeden gelip yanımıza oturun birlikte yeriz.

geçen sene burada kamp yapmıştık siteyle.....

güzel yer ama denize gitmek ölümmmmm....

Haklısın, hele de benim gibi sazanlık yapıp motorla gitmeye kalkarsan saplarsın kuma motoru :) Benim yaptığım gibi :) Çıkarana kadar anam ağladı.

gezi güzel olmuş tabi herkesin ortak kanaati o, seferoğulları ismi herkesin dilinde ama ben başka birşey söylemek istiyorum

kardeş allah mutluluğunuzu bozmasın en kötü gününüz böyle olsun inşallah

Amin cümlemizin...

Evet artık videolarıda yükledim. Ama size tavsiyem, bir müzik açın ve öyle izleyin videoları sonuna kadarda kısın benim videoların sesini. Bu makine motorun ve rüzgarın sesini çok kulak tırmalayan bir şekilde kaydediyor.

Ağva Orman Yolundan Görüntüler

Kamp Alanımıza Giden yolumuz ve Seferoğulları :)

Buda kumsala giden patika,

Hiç inmemeliydim o kuma :(........

Forumdan Uzaklaştırıldı
Maşaallah
Nice güzel gezilere.

Son düzenleme:
tekerine saglık kardeşim..kamp fiyatları nasıl kardeş bilgi verirsen duş falan vs.vs.

tekerine saglık kardeşim..kamp fiyatları nasıl kardeş bilgi verirsen duş falan vs.vs.

Küçük çadır (4 kişilik) için 30 lira verdik. 2 kişi olduğumuz düşünülürse kişi başı 15 lira kii bu hiç bir şey değil.

1. Duş (Soğuk, denizden geldikten sonra kullanabilmek için, kullanmak için denize girmek şart değil :) )
2. Elektrik
3. İsterseniz TV.
4. Işık
5. Masa + istediğiniz kadar sandalye
6. 24 Saat güvenlik
7. Hamaklar ve voleybol filesi her daim kullanıma haızr.
8. Bisiklet kiralamak isterseiz günlüğü 5 lira.
9. Mangal (kömürü hariç, kömür 5 lira)

Bizimle ilgilenen arkadaş çok güleryüzlü ve ilgili idi benim için en önemlisi de buydu...

Biz de aynı tarihlerde Ağva'daydık ama çadırda kalmadık sayemde :mrgreen: Güzel fotolar eğlendiyseniz ne mutlu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar