Boks, Kickboks ikili Mücadele Sporları

VIA

Öncelikle belirteyim şiddete karşıyım ancak ringlerde ve sportif anlamda fiziksel mücadele gerçekten müthiş bir şey.

Boksta Mike Tyson, Kickboksta Buakaw Por Pramuk ve Badr Hari favorilerimdir.

Taylanlı Pramuk ringlerde teror estiriyor iyi seyirler :)
http://www.youtube.com/watch?v=q6zI4Y_P7S0

allahtan şiddete karşı
sen onu bunu bırak ta tehtid filan alıyosan hallederiz aga ayıpsın

Benimde boks a ilgim var , ilerde yapmak istediğim ilk 10 şeyin arasına koydum:cherry:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bruce Lee'den sonra tadi kaçti bu islerin.::pembe::

hiç acımam mermi manyağı yaparım adamı.
feci counter strike oynarım,

street fighter ı da iyi oynardım ama eskidik artık yaşlandık bir aduket bile atamaz oldum.

Aha sopacılar toplaşmış burada! :mrgreen:

Arkadaşlar kusura bakmayın ama bence bunlar spor değil.Yahu adamlar ringe çıkıyor, tekme tokat birbirine giriyor.kan akıyor.Böyle spor mu olur? Tamam elbette bir mücadele var, ter akıyor, efor sarf ediliyor.Bunların kendi aralarında teknikleri, dereceleri, eğitimleri var.Bu işlere gönül veren ilerleyebilmek için çok uğraşıyor, ter döküyor.Hepsinin fakındayım.Ama yolda kalan arabayı iterken de ter dökülüyor. Yani ter dökmek spor olmadığı gibi birisini dövmek için teknik uydurmak da bana rahatsız edici geliyor. Ben motosiklete binmeninde spor olmadığını düşünüyorum.Öyle olsa burada 100 kg üstü koca göbekli adam kalmazdı. :mrgreen:

Neyse ben yavaştan koşmaya başlayayım.Sonuçta dayak yemek de spor değildir. :p

Tekvando(taekwondo) mavi kuşağım. Zıplamadan 2 metreye kadar tekme atabilirim. Motosikletleysem kavgalardan veya diğer araç şoförlerinden hiç korkmam. Zaten tam koruma kıyafetler var diğer kişiyle 3 metre mesafeye geldiğim an tekmeyi otuturum. Yalnız tek sıkıntı dizlik veya korumalıklı pantolon varsa işler sakat.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kafa atmak gibi bir atasporumuz varken ne gerenk var teknik taktikmis.
Saçma!!!:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar