Boks antrenörü motosiklet kazasında can verdi

Kazadan 4 saat önce otobanda motosikletiyle birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşan genç boksörün arkadaşlarının "Allah'a emanet ol, kendine dikkat" şeklinde yazdıkları yorumlar dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir kimya fabrikasında çalışan ve aynı zamanda profesyonel boks antrenörü olan 29 yaşındaki Levent K., dün öğle saatlerinde kendisi gibi hız tutkunu motorcu arkadaşlarıyla birlikte toplu halde tura çıktı.

Kocaeli ve Karamürsel'e giden motorlu grup Altınova Mevki'inde yeni açılan Bursa-İstanbul otobanından da geçti. Dönüş yolunda Demirtaş Mahallesi'ndeki evine gitmek için otobanda gruptan ayrılan Levent K., otobanın Ovakça bağlantısında virajı alamayarak demir bariyerlere çarptı.

Hızla savrulan motosikletin üzerinden düşen Levent K., olay yerinde can verdi. Yoldan geçen sürücülerin ihbar etmesi üzerine kaza yerine gelen 112 ekipleri yapılan kontrolün ardından Levent K.'nın öldüğünü belirledi. Kazadan haberdar olan gencin yakınları ve arkadaşları olay yerine akın etti.

1253078_620x410.jpg

Haber

Video Haber

Akşam haberlerde gösterdi.

Allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin.. Sabahta babacigim beni arayıp haberi okudu bana. Motordan uzaklasasim geliyor, ailem böyle davrandikca hassaslasiyorum .

Çok üzücü ... geride ailesi sevdikleri sevenleri ... Allah rahmet eylesin..

ALLAH (c.c.) rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun . Kalanlarına sabır ihsan eylesin. Ne denebilir ki ... Hız işte herşeyin başı nefsimize yenik düşmemiz ben bile düşüyorum bazen ... Böyle haberleri okuduğumda yavaş git desemde kapılıyorum bazen ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:(((( bu bolumun basliginda yazdigi gibj onlar hep bizimle beraber....

Yol cok kaliteli bir yol gibi gelmedi parliyor gibi fotograf mi beni yaniltiyor

Ailesine sabir allah tan rahmet diliyorum

Son düzenleme:
Boks antrenörü kaza kurbanı

Bugün aşağıda ki habere denk geldim. Allah Rahmet eylesin.

575e805767b0a934f42b2f1e.jpg

fft16_mf7187726.Jpeg

Boks antrenörü kaza kurbanı

Bursa’da boks antrenörü 29 yaşındaki Levent Kütük, motosikletiyle bariyerlere çarparak hayatını kaybetti. Motosikletli arkadaşlarıyla tura çıkan Kütük, yeni açılan Bursa-İstanbul otobanından da geçti. Dönüş yolunda gruptan ayrılan genç antrenör, otobanın Ovakça bağlantısında virajı alamayarak bariyerlere çarptı. Kütük, olay yerinde hayatını kaybetti.

http://www.hurriyet.com.tr/otobanda-kaza-yapan-boks-antrenoru-hayatini-kaybetti-40116887

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

Kocaeli'ndeki yollar berbat.
Kimi yerde kamyonlardan tırlardan yollar çökmüş, kimi yerlerde de tıraşlı. Motorun dengesi bozulabiliyor.

Vay arkadaş giden gidene
Dikkat edelim arkadaşlar aman diyeyim.
Yakınlarına Allah sabir versin.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin inşaallah.

Allah rahmet eylesin.. Sabahta babacigim beni arayıp haberi okudu bana. Motordan uzaklasasim geliyor, ailem böyle davrandikca hassaslasiyorum .

Çok üzücü ... geride ailesi sevdikleri sevenleri ... Allah rahmet eylesin..

Sen de her gün üşenme gazeteleri açıp otomobil kazalarını babana oku, bir daha arabaya binmesin.

Yakınlarının tanıyanların başı sağolsun.
Yolları "Istanbul park" , kendimizi de "Marquez" , altımızdaki motoru da "yarış için hazırlanmış" sandığımız sürece bu kazalar olacaktır.

Türkiye şartlarında viraj yapmanın çok riskli olduğunu düşünüyorum. Az evvel Kartal Tem otoyolu bağlantısında yol yapım nedeniyle sıkışık trafikten dolayı vazgeçip otoban bağlantısından geri geriye giden bir araç ve tamamı bana ait ve gidiş olan 2 şeritten de baya baya önlemesine üzerime gelen +2 aracın arasından geçmek zorunda kaldım. Samandıra metro nun oradan otobana bağlanan yolu diyorum. Sonuçta orası bağlantı yolu ve bilen bilir o yol baya bir U dönerek bağlantı yoluna açılıyor.

Adamlar (ben arabalıydım bu arada) beni görünce korkup sağa sola kırdılar ama anlamıyorum milletin başına güneş mi geçti nedir?

Dün karşıya gidiyorum 2-3 araç önümdeki sol şeridi kaplayan kamyonetin arkasından yola kocaman bir saksı düştü. Trafik aniden durdu. yerler toprak oldu.

Yine bugün havaalanı yolundan E-5 e inerken sert bir yağmur başladı. Önümdeki motosikletli arkadaş çalışma olan şeritte 40 km/h hıza kadar düştü. Arkadan gelip sıkıştırmasınlar diyerek peşinden aynı hızda devam ettim. Sonra gördümki arkadaşın ayaklığı açık kalmış. Yol müsait olunca yanına yanaşarak ayaklık açık diye bağırdım. Durdu düzeltti.

Kaynarca-Pendik körüsü E-5 arasında sol şeritteyim yol 40-50 km hızla akıyor. Sağımdaki otobüs sola sinyalini verip doğrudan üzerime kırmaya başladı. Ben otobüsle sol bariyer arasında otobüsün ucundan çıkmaya çalışırken soldaki o küçük emniyet alanından bizim otobüs ve benim sola doğru net bir şekilde açılıyor olmamıza rağmen frene dokunmadı bile..! Ben fren yapıp durmasam soldan bana çarpacaktı. Otobüs durmadı bile. Ucu ucuna geçti gitti o scooterli arkadaş.

Hadi araç kullananlara kızıyoruz ama malesef motor üzerindekiler de çok farklı değil. Bunu bilinçli kullanıcılar için söylemiyorum ama malesef motosiklet üzerinde çok cesur olduklarını görüyorum.

nc750x kısmetse yarın teslim alacağım bu arada 2 gündür otomobille işlerimi hallediyorum. Otomobil sürücüsü gözüyle bakınca durum böyle görülüyor. Çoook acaip motosiklet sürenler var çok. Acaip olmayanların sayısı baya baya az. Onlarıda ayrıca takdir ediyorum.

Yani demek istediğim bilinçli ve farkında olmadıkça motosiklet ölümcül bir araç...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar