Boğaziçi Köprüsünden Önce Sol Şerit Sulaması. Aman DİKKAT!!

Katılım
17 May 2012
Mesajlar
584
İstanbul'da Yaşayanlar İçin Önemli Hemde Çok Önemli Hatırlatma;
"Ümraniye otoban gişelerinden sonra dümdüz gidildiği vakit, biliyorsunuz Ataşehir ve sonrasında da yol Boğaziçi köprüsüne(1.köprü) bağlanıyor. Boğaz içi köprüsüne bağlantı kavşağından 1–2 km önce çimleri sulama yapıyorlar aman ne olur dikkat edin. Fıskiyelerden 2 tanesi çimleri değil olduğu gibi sol şeriti suluyor ve ardından geniş viraj var. Sağ şeritten ayrılmayın. Geceleyin karanlıkta önceden de belli olmuyor yolun ıslaklığı. Sulama akşam üzerileri başlıyor"

Libadiye ya da Ünalan mevkiine denk geliyor.
 
Katılım
27 Ara 2005
Mesajlar
5,149
Dün akşam bana da denk geldi, arabayla gidiyordum. Huzursuz oldum, uzaktan görmek zor.
 
Katılım
26 Mar 2006
Mesajlar
3,349
Çekmeköy-dudullu mevkiinde (OTOBAN) Madenlere gelmeden veya geçtikten sonra tünelin tekinde yoğun bir su birikintisi var. en sağ 2 şerit sular altında.... Dikkat edin arkadaşlar.
 
Katılım
1 Ağu 2005
Mesajlar
21,819
tuzaklar kurulmaya başlanmış..bakalım hangimiz geberip .ok yoluna gidecez...sırada hangimiz var...
 
Katılım
20 Eyl 2012
Mesajlar
1,280
sen tuzaklara kapılma.tikkatli ol başgan.slm gondermıssın kuşlar geldi şakıdı mete boyleyken boyle dedıler.obur ıste yol katetmeye basladık bakalım hayırlısı.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst